Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

heian
loka 16, 2009, 14.08
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Iskulauseet
Vastaukset: 17
Luettu: 11067

Iskulauseet

Onhan nuita ollut. Tosin en muista mitään yksittäisiä iskulauseita.

Kerran yksi ihan hyvännäköinen mies ehdotti ihan suoraan sänkyhommia varaamassaan hotellihuoneessa. Kieltäydyin kohteliaasti jonka jälkeen mies yritti ehdottaa samaa kaverilleni. Ei tärpännyt. :smt003 Juteltiin sit miehen kanssa jonkin aikaa ja ihan fiksulta se muuten kyllä vaikutti.

Yksi tapaus ei edes mitään sanonut, vaan kävi suoraan käsiks. Tai no, sammalsi se jotain, et olen kuulema uskovainen... :? Käsiksi käytyään tönäisinkin sit ukon lattialle. Ukon onneksi hän kerkesi häipyä paikalta ennen kuin oma mieheni ja veljensä saapuivat paikalle. Ois saanu muuten kyytiä...

Kolmas tapaus oli kaverin ex. Oltiin baarissa ja moikkasin sitä. No, se liittykin seuraan ja seuras meitä joka paikkaan. Lopulta pyysi hitaille, mutta tylysti tokaisin, etten lähe ja se suuttu. :? En voi käsittää mitä sen päässä liikku. Se oli ihan tårta på tårta jätkä ja kohteli tosi tökerösti mun kaveria, joten miks ihmeessä oisin sen matkaan lähtenyt?

Ja onhan nuita iskuyrityksiä aina välillä.