Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Kaptah
huhti 11, 2012, 13.42
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Kinesioteippaus
Vastaukset: 68
Luettu: 44919

Kinesioteippaus

nipsuli kirjoitti: Täältä löytyi melko tarkat ohjeet joihinkin teippauksiin, kun tässä jokin aika sitten etsiskelin. Meinasin kokeilla tohon mun polveen, mutta en sitten kokeillutkaan. Joku muu saa sitten kommentoida, miten oikein nuo videot ohjeistavat teippaukset tekemään...
Hei Cool. Näyttää ihan asialliselta. Pitänee opiskella joskus ajan kanssa.
Kitoos. :bow:
Kaptah
huhti 11, 2012, 09.18
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Kinesioteippaus
Vastaukset: 68
Luettu: 44919

Kinesioteippaus

Sen verran omakohtaista kokemusta on, että Fyssari teippasi olkapääni. Totesi sen roikkuvan toista alempana. Jokin hartian lihas ei oikein pelittänyt, ja salli sen olkapään siis roikkuvan. Olkapää teipattiin niin, että teippi veti olkaa ulkorotaatioon ja taaksepäin. Pikkuhiljaa "osasin" itsekin pitää sen oikean ryhdin. Tuloksena hartiajumittelu loppui, tosin se lusmuillut pikkulihas kipeytyi alkuun, kun jotui hommiin pitkästä aikaa. Mutta teippaus auttoi.

Ko. fyssari piti siis koulutusta pienempien tapaturmien teippauksesta. Ja omasta mielestä se on vaikeampaa kuin normi urheiluteippailu. Siis vaikeampaa tehdä niin, että siitä on oikeasti apua. Tai no joo, helppojakin keissejä löytyy. Kuten se juoksijan polvi.