Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

JanneM
touko 4, 2005, 07.53
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Rasitusastma?
Vastaukset: 29
Luettu: 11775

En ymmarra noista Aerkankin hienosta nimista kuin PEF testin.
PEF testi on hyva alkumittari sille tarvitaanko tarkempia testeja. Minun astmalaakarini kertoi, etta normaali ihmiseksi arvoni olisivat ihan normaaleja, mutta PEF testi osoitti vaadittavan vaihtelun jotta astma olisi voitu todeta, mutta koska kyseessa oli silloin viela maajoukkueurheilija oli tehtava lisakokeita, jotta diagnoosi voitiin todeta.
Sen jalkeen mut laitettiin keskiaikaiseen kidutuslaitteeseen. ELi ensin puha;llettiin, sitten juostiin naamapunasena ja nena jaassa juoksumatolla. Matto meni tarkotuksella liian kovaa ja muskista tuli -15 asteista ilmaa hengitettavaksi. SItten kun oltiin kayty hamaran rajamailla puhallettiin uudestaan vedettiin piipusta hatsit ja odotettiin ja puhallettiin viela kerran.
"Jep. Astmahan sulla poika on"
"Ihanko -piiiih- totta -piih-? Vai -piih- astmako se -piih- olikin -piih...?"
JanneM
maalis 26, 2005, 17.12
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Rasitusastma?
Vastaukset: 29
Luettu: 11775

Itselläni on rasitusastma ja oireet kuulostavat tutuilta joskin ehkä jopa hieman vakavammilta mitä opmat oireeni ovat.
Kannattaa käydä tutkituttamassa astman tila ja muut allergiat, niin eipähän jää ainakaan turhaan vaivaamaan ja saat vaivaan oikeeat lääkkeet.