Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

YJT
syys 25, 2007, 18.46
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Hermopisteet
Vastaukset: 107
Luettu: 26798

SJR kirjoitti: Toimiiko hermopistejutut oikeasti? Entä missä lajeissa niitä opetetaan?
Olen käyttänyt hermopistehommia tositilanteissa menestyksekkäästi perinteisempien tekniikoiden (lukkojen) tehostajana. En usko, että kohtuullisella harjoittelulla hermopistehommia saa toimimaan yksinään riittävän luotettavasti.

Tero Laaksonen kirjoittaa kirjassaan Kamppalu ja elämä, että hermopistehommat eivät toimi kaikilla henkilöillä, tai eivät toimi kaikilla henkilöillä samalla tavalla. Mainitsen tämän siksi, että Laaksosen kehittämä laji, EKJT (European Kyusho Jitsu Tuite), käyttää käsittääkseni aika paljon hermopistehommia, joten mielestäni Laaksosta voi pitää asiantuntijana tässä asiassa.
YJT
syys 22, 2007, 20.40
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Hermopisteet
Vastaukset: 107
Luettu: 26798

Pääkaupunkiseudun kirjastoista löytyy näköjään ainakin Tero Laaksosen kirjaa Kamppailu ja elämä. Kyseisessä kirjassa on näitä hermopistekarttoja, ja muutakin puhetta hermopisteistä.

Arvostelu kirjasta löytyy Raatihuoneesta.