Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 5 tulosta

Invictus
elo 9, 2010, 20.45
Keskustelualue: Kenttä
Aihe: Streetwise Jeet Kune Do
Vastaukset: 154
Luettu: 34145

Streetwise Jeet Kune Do

Millainen rooli muuten keppiharjoittelussa teillä on? Opetellaanko tällä lähinnä kättäpidemmältä puolustautumista ja vastaavasti "tilapäisaseiden" käyttöä? Harjoitellaanko mm. veitsitekniikita myös?
Invictus
joulu 3, 2009, 17.25
Keskustelualue: Kenttä
Aihe: Streetwise Jeet Kune Do
Vastaukset: 154
Luettu: 34145

Streetwise Jeet Kune Do

Enpä nyt yleensä jaksa tälläisiin asioihin kommentoida, mutta pistää miettimään että MIKSI bloodycut tänne yleensäkään kirjoittelee kun tosiaan kenenkään muun mielipide yhtään mistään ei aiheuta kun korkeintaan ärtymystä? Jos foorumille lähtee sillä mielellä kirjoittelemaan, että kaikkien pitäisi suitsuttaa ja hehkuttaa joka ikistä viestiä niin se on minusta vähän kyseenalaista, varsinkin kun kirjoituksesi tuntuvat olevan rehellisesti sanoen vähän outoja (lähestulkoon kaikkien mielestä, ellen inhan väärin ole käsittänyt) ja ihan hyväntahtoiset opastuksetkin olet joko sivuuttanut tai ottanut vittuiluna? Esimerkiksi viesti joka sinut viimeksi (ilmeisesti?) sai "lähtemään" K. Aittomäeltä oli minusta varsin asiallinen mutta...ööh no joo. Minusta tuo seura/opettajasuhde kammo on sellainen asia josta ihan ensimmäiseksi pitäisi päästä eroon, voiko tästä nyt oiekasti joku tosissaan olla eri mieltä? Toki itseopiskelullakin varmasti JOSSAIN VAIHEESSA mahdollista saavuttaa yhtä sun toista, mutta..ääh. No taisin taas vaihteeksi jankuttaa threadin samat asiat läpi, mutta ihan vakavissaan nyt hieman kummastuttaa Bloodycut - MIKSI kirjoittelet tänne ja mitä sillä haet? Ja oliko STR:n kommentti että et ole kenekään JKD oppilas eikä sinua kiinnosta kenenkään muun mielipiteet sinusta jotenkin erityisen epätosi? Miten?
Invictus
heinä 8, 2007, 13.37
Keskustelualue: Kenttä
Aihe: Streetwise Jeet Kune Do
Vastaukset: 154
Luettu: 34145

Itsepuolustus.com sivuilla oli jossain vaiheessa muistaakseni maininta, että SJKD alkaisi syksyllä 2007 myös porissa, mutta nyt en tuota enää löydä... Mikä mahtaa tilanne olla asian kanssa?
Invictus
touko 11, 2007, 14.31
Keskustelualue: Kenttä
Aihe: Streetwise Jeet Kune Do
Vastaukset: 154
Luettu: 34145

Kuulostaa hyvältä... Muistaisin (olikohan se itsepuolustus.com sivuilta) lukeneeni, että streetwisen treenaamisesta olisi tarkoitus saada joku clippi nettiinkin, onko tälläinen tulossa (vai onko jopa jo tullut)?
STR kirjoitti:
Invictus kirjoitti:Itse harkitsen vakavissani SJKDn aloittamista joskus tulevaisuudessa ja ajattelin tässä, että minkänäköisiä varusteita ko. treeneissä tulee tarvitsemaan, siis alkeiskurssilla ja sen jälkeen? Tietoni lajista perustuu lähinnä netistä saatavilla olevaan informaatioon ja muistaisin tälläistä lukeneeni, että mattopainia harjoitellessa on mukana paljon BJJn tekniikoita, harjoitellaanko näitä jopa ihan judo tai bjj puku päällä?
Peruskurssilla ei mitään erikoisia varusteita tarvitse, paitsi munasuojat. Sen jälkeen Judo/BJJ takki ja nyrkkeilyhanskat. Omien rahavarojen puitteissa ostelee lisää kun ajankohtaiseksi tulee ja riippuu vähän mitä seuralla on käyttöön antaa. Kyllähän sitä listaa riittää jos rahaa on (painitossut, säärisuojat, hammassuojat, keppi, treeniveitsi, lätkähänskat...)

Kyllä me treenataan Brassipaininkin tekniikoita. Osaa sellaisenaan ja osaa katukäyttöön sovellettuna. Judo/BJJ takki päällä ja välillä ilman. Ja ulkona sitten normaalikuteissa.
Invictus
touko 10, 2007, 19.16
Keskustelualue: Kenttä
Aihe: Streetwise Jeet Kune Do
Vastaukset: 154
Luettu: 34145

Itse harkitsen vakavissani SJKDn aloittamista joskus tulevaisuudessa ja ajattelin tässä, että minkänäköisiä varusteita ko. treeneissä tulee tarvitsemaan, siis alkeiskurssilla ja sen jälkeen? Tietoni lajista perustuu lähinnä netistä saatavilla olevaan informaatioon ja muistaisin tälläistä lukeneeni, että mattopainia harjoitellessa on mukana paljon BJJn tekniikoita, harjoitellaanko näitä jopa ihan judo tai bjj puku päällä?