Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

Jussi Häkkinen
elo 4, 2005, 02.11
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: turun ruokapaikat
Vastaukset: 6
Luettu: 1373

Edullisia lounaspaikkoja:

- China & Thai Palace (Sokos Wiklundin "valopihalla"), lounaan (11-15) syö alle kuudella eurolla. Viereiseen kierrätysaktiviteeteistaan tunnettuun freeganikiinalaiseen ei kannata mennä.

- Dragon Palace, Brahenkatu 11. Lounasaika 11-15, 5 eurolla syö parhaimmillaan erinomaista ruokaa kupunsa täyteen.

- Pizzeria Garda, Hämeenkatu 9. Edullisia ja todella isoja pitsoja. Täytevaihtoehtoja riittää, oma vakioni lounasaikaan on "miesten vegetariana" (ts. kaikki listan lihat). Hintataso yltää myös iltaan.

- Kiljoona kebappaikkaa, hintataso pyörii 4-8 euron välillä.


Hieman hintavampia lounaspaikkoja:

- Trattoria Romana, Hämeenkatu 9. Loistava italialaisravintola.

- Via, Linnankatu 3. Miellyttävä miljöö, hyvä perusruoka.


Hyviä iltapaikkoja:

- Indima, Maariankatu 2. Intialainen ravintola, hintataso kohtuullinen, ruoka hyvää. Lounasaikaan annokset hintaansa nähden pieniä, iso mies tulee vain vihaiseksi (vaikka ruoka hyvää onkin).

- Bossa, Kauppiaskatu 12. Brassiruokaa. Parhaimmillaan todella hyvää. Liha on onni.

- Sevilla, Eerikinkatu 23. Ruoka oli viimemmäksi sangen hyvää (samoin seura, kiitokset Tang Lang -porukalle rattoisasta lauantaista) ja tarjoilija hienoisesta sekoilustaan huolimatta rento sekä hauska - eikä tuskastunut/tuskastuttanut virheitään korjatessaankaan. Aina toki parempi jos kerralla menee homma putkeen, mutta tyrien hyvä korjaaminenkin on taito. Hieman hintava, mutta ei ihan kipurajaa revi. HUOM! Älä kuitenkaan luota k.o. tarjoilijan viinisuositukseen (J.P. Chenet). Punkkulistan shiraz oli mielestäni mukava yllätys.

- Rocca, Läntinen Rantakatu 55. Loistava ruoka, loistava miljöö, ei persaukisille (mitä minä siellä sitten olen tehnyt? Sitä ei kukaan tiedä...). Turun todennäköisesti paras ruokaravintola. Lisäksi naapurissa. Rocca Deli -puoli tarjoaa lounasaikaan hitusen inhimillisemmin hinnoiteltuja eväitä.