Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 3 tulosta

AteenanPaarma
heinä 23, 2007, 00.04
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: teippaus/tuet
Vastaukset: 17
Luettu: 14857

Kitten kirjoitti:
AteenanPaarma kirjoitti:Mitä muuten suosittelisitte ihmiset kohtalaisen löysien polvien tukemiseen? Pitävät pahana tapanaan venähtää melko helposti, jos tulee huonosti painoa jalalle; siis siten, että liikkeessä on kiertoa jne.. Eniten tästä on varmaan psykologista haittaa. Ei oikein uskalla tehdä hyppypotkuja ja niin edelleen, kun on pelko siitä, että polvet kuitenkin menee, jolloin helposti tekeekin liikkeet väärin :?
Jalkojen vahvistaminen osaksi ratkaisua? Käytin joskus itse vammojen jälkeen neopreenisiä tukia, ja niistä tuli ainakin hyvä ja luottavainen olo :D
No itse asiassa tuo jalkojen vahvistaminen on ollut ihan itsellänikin jonkinlaisena tietoisena tarkoituksena. Nykyään kun on paremmassa kunnossa näin yleensä, on nuo polvetkin huomattavasti vähemmän oireilleet. Lihakset tukee paremmin käsittäisin. Pitäisi varmaan tosiaan hankkia joku ihan erityinen tuki polville, ei siitä haittaakaan varmaan olisi. :funtsii:

Ei niitä voi oikein varmaan teippaillakaan :D
AteenanPaarma
heinä 22, 2007, 22.45
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: teippaus/tuet
Vastaukset: 17
Luettu: 14857

Mitä muuten suosittelisitte ihmiset kohtalaisen löysien polvien tukemiseen? Pitävät pahana tapanaan venähtää melko helposti, jos tulee huonosti painoa jalalle; siis siten, että liikkeessä on kiertoa jne.. Eniten tästä on varmaan psykologista haittaa. Ei oikein uskalla tehdä hyppypotkuja ja niin edelleen, kun on pelko siitä, että polvet kuitenkin menee, jolloin helposti tekeekin liikkeet väärin :?
AteenanPaarma
heinä 22, 2007, 21.12
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: teippaus/tuet
Vastaukset: 17
Luettu: 14857

Bahar kirjoitti: kyse olisi vain viidestä päivästä. Tuo Kittenin ohje oli muuten kuin suoraan mun yhdestä kaverilta saamastani teippausohjeista :D Nilkkaan minulla ei ole enää tarvetta hankkia tukea, ranteille jotain pitäisi saada (ennaltaehkäistä kaikki ikävä)
Ensimmäisenä tulee mieleen käsisiteet, mutta kun lajina on kung fu, niin ei oikein taida soveltua :D