Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

kaik
helmi 12, 2013, 15.53
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Magneettimedia
Vastaukset: 30
Luettu: 3551

Magneettimedia

Mika kirjoitti: Piti oikein selvittää, missä päin maatamme tällaiset valopäät kulkevat muiden joukossa. Olisihan tuo Oulu tietenkin pitänyt arvata.
Oikeastaan Kärkkäinen on Ylivieskasta lähtöisin..

Mutta Magneettimedia on todella vastenmielinen lehti. Levittää rokotevastaista propagandaa ja julkaisee muutenkin ulkomailta suomennettua salaliittokamaa. Ilman pienintäkään lähdekritiikkiä. Valtamedia on väärässä, joten heidän on pakko olla oikeassa.

Ennustuksia ja muitakin pieleen menneitä arvioita on vuosien saatossa esitetty vakavasti. "Yllättävän" hiljaa ovat olleet uutisestaan, jonka mukaan kylmäfuusio olisi pitänyt olla mahdollista jokaisen kotioloissa toissavuoden syksystä lähtien. Eipä ole täällä näkynyt..

Boikottiinhan tuo Kärkkäinen on pitänyt laittaa kunnes lopettaa moisen roskan tukemisen. Eipä onneksi itselle Oulun myymälä ole mitenkään erikoinen mistä kaipaisinkaan mitään.