Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Tyttö
marras 3, 2009, 22.54
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Iskulauseet
Vastaukset: 17
Luettu: 11061

Iskulauseet

Elina kirjoitti: :smt003 :smt003 :smt003

Olin lauantaiaamusti lähdössä minibussilla työkavereiden kanssa Espooseen ja kävelin treenivaatteissa treenikassin kanssa klo kuuden aikoihin aamusti yliopiston ohi. Siinä oli frakkipukuista porukkaa, ilmeisesti odottelemassa bussia tai jotain - olisivatko jotain yliopistotouhuja pippaloineet yönsä. Yksi tyyppi huusi, että "Lähdetkö Hervantaan, jos otetaan taksi?" :smt003 Pelkästään jo se nauratti, mutta sitten kun tämän kaveri totesi, että "Et sä voi tolleen ulkonäön perusteella ketään kutsua!"

Kai mä sitten olin näyttänyt sen verran kiltiltä siinä treenikassini kanssa, että tuon voisi jopa uskaltaa kutsua mukaan tai jotain. :smt003
Tuli mieleen, kun joitain vuosia sitten jaoin Hesaria ja muita aamulehtiä. Olin siinä talvella aamuyöstä odottelemassa autossani lehtilähetystä saapuvaksi lehtilaatikkoon, kun autoni ikkunaan koputettiin. Ikkunan takana oli kaksi kundia - olisivatkohan edes täysi-ikäisiä olleet. Avasin ikkunan ja pojat ehdottivat: "Tule meidän kanssa tuonne lätkäkopille. Meillä on siellä bileet." Sanoin, että kiitosta vaan kutsusta, mutta en taida tulla ja, että lehdetkin pitäisi vielä jakaa. Siihen toinen pojista tokaisi: "Mutta meillä on siellä viinaa." Muutama sana siinä tuli vielä vaihdettua, mutta en lähtenyt. Kyllä on tuokin naurattanut monet kerrat jälkikäteen. Tarjolla olis ollut varmaan ihan mahtipileet aamuyöstä keskitalvella haisevassa työmaaparakissa teinipoikien kanssa...ja olisi ollut myös viinaa... :smt003
Tyttö
loka 16, 2009, 16.51
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Iskulauseet
Vastaukset: 17
Luettu: 11061

Iskulauseet

Silloin kun olin vielä nuori ja kaunis...tai siis ainakin nuori, niin kyllä niitä yritelmiä sai kuunnella kaikenlaisia. Aika perinteisiä oli suurin osa. Yksi on jäänyt kyllä yli muiden ihan lähtemättömästi mieleen. Kun kaikki muu oli jo sanottu ja yritetty, niin silloin tuli helmi: "Lähde ny mukaan, mulla on paljon isompi, kun sun poikaystävällä." :lol: