Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

Sanski
loka 18, 2009, 15.09
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Iskulauseet
Vastaukset: 17
Luettu: 11058

Iskulauseet

Niin ja näitä riittää että:
-"sattuko sua kun sä putosit?"
- "putosin mistä"
- "no taivaasta".....

Ja näitä tyypillisiä "syödäänkö aamupalaa yhdessä" ja "missä me nukutaan ensi yö" kuluneita kuulee myös edelleen.

Joskus aikaa sitten eräässä ravitsemusliikkeessä sanoi eräs poika mulle:
-"tolla mun kaverilla on hieno mersu"
-"ei sellaista ole olemassakaan"
-"no mut sillä on myös tosi paljon rahaa"
- "niin mitä sitten?"
Mä luulin koko ajan että se oli jotain vitsiä, mutta kun se jätkä hikeenty lopulta ihan kunnolla niin tajusin että se oli tosissaan. Eli sen kaverin mese ja rahat olis ilmeisesti pitänyt riittää syyksi lähteä matkaan. Jes.

Kerran baarissa satuin kysymään eräältä pojalta jolla luki paidassaan "Couture" että mitä se tarkoittaa. Oletin tietenkin että vapaaottelijaa. Tähän poika sanoo "se tarkottaa ihan sitä mitä sä haluut". No mä sitten tivaamaan että eiku sano ny mitä se meinaa. No se oli sitten joku jalkapallojuttu josta en ymmärtänyt yhtään mitään eikä mulla ollut sille tyypille mitään muuta asiaa. Totesin sitten että ei mulla ollut muuta asiaa. Niin ei se tyyppi ollenkaan tajunnut että mä en ollut kiinnostunut siitä tyypistä, vaan siitä sen paidasta.. Ilmeisesti ei kannata virittää mitään asialinjaista keskustelua ollenkaan.

Yks tyyppi tuijotti suoraan rintamusta ja totes, että: "sulla on kyllä tosi kauniit...... *tuijottaa*....*nostaa katseensa*.. silmät. Jep. Kysyin siltä sitten että minkä väriset ne on, niin eipä osannut vastata :D