Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 3 tulosta

Jorge
huhti 24, 2015, 19.54
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Magneettimedia
Vastaukset: 30
Luettu: 3600

Magneettimedia

Itse olen kyllä aika surullinen tuon Magneettimedian olemassaolosta.

Jokin MItäv*ttua- julkaisu ei kauheasti ihmetytä ja liikuta - kun tietää Janitskinin menneisyyden, niin lähes "looginen" jatkumo tuo on.

Mutta tuo Kärkkäisen touhu. MIkä saa ihan hyvääkin, oikeaa liiketoimintaa harjoittaneen tahon ottaneen tuollaisen elämäntehtävän itselleen? Tuoko on sitten sitä, kun saa toteuttaa itseään, kun siihen on varaa?
Jorge
loka 25, 2013, 11.36
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Magneettimedia
Vastaukset: 30
Luettu: 3600

Magneettimedia

He eivät anna pienien vastoinkäymisten haitata päämääräänsä eli Siionin viisaiden salaliiton paljastamista :jester:
Ilmaisjakelulehti Magneettimedia on jälleen julkaissut juutalaiskirjoituksia. Netissä julkaistussa jutussa kerrotaan muun muassa juutalaisten vastustavan sananvapautta.

Maanantaina lehden päätoimittaja Juha Kärkkäinen sai sakot kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Oikeuden mukaan aiemmin julkaistut jutut olivat vihapuheen kaltaista juutalaisvastaista propagandaa, joka ei nauti sananvapauden suojaa.

Painetussa Magneettimedia-lehdessä julkaistuista kahdesta uudesta juutalaiskirjoituksesta kertoivat Österbottens Tidning ja Vasabladet.

Kärkkäinen kertoi sanomalehdille, ettei pidä uusia kirjoituksia antisemitistisinä eikä ole huolissaan seurauksista.

Valtionsyyttäjä Jorma Äijälän mukaan uudet kirjoitukset eivät vaikuta tuomioon, mutta ne voivat johtaa uuteen poliisitutkintaan.
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1 ... 38698.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jorge
maalis 23, 2013, 05.34
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Magneettimedia
Vastaukset: 30
Luettu: 3600

Magneettimedia

Onhan tuo Kärkkäinen toki tunnettu ja menestynyt/menestyvä firma.

Siksi tuo mitenkään tuohon liiketoimintaan liittymätön mediasekoilu tuntuu vieläkin ihmeellisemmältä, kuin se muuten olisi.