Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 4 tulosta

Manki
touko 4, 2005, 11.50
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Rasitusastma?
Vastaukset: 29
Luettu: 11828

:lol: Ihanaa rasitusta... :lol: Mutta semmoseltahan se tuntui kyllä kieltämättä tuossa talvella, kun poljin pyörällä töihinkin niin lujaa kuin kintuista lähti. Kylmän ilman hengittäminen suun kautta kovassa rasituksessa...

Noh, katsotaan mitä PEF sanoo. Aiemmin olen saanut huonohkoja tuloksia, mutta en ole oikein osannut puhaltaakaan oikein.

Aerkank :wav:

edit: tuo tuuletus oli siksi, kun katsoin, että tämä oli Aerkankin eka viesti...kakkonenhan tuossa ny lukee, mutta antaa tuuletuksen olla - vaikka hienosta kommentista sitten!
Manki
touko 3, 2005, 14.33
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Rasitusastma?
Vastaukset: 29
Luettu: 11828

Kävin lääkärissä ja sain ajan PEF-seurantaan. Lääkäri oli kauhean stressaantunut ja hirveän negatiivinen ja asenne oli, että ei sulla kuitenkaan mitään rasitusastmaa ole...Nyt sitten toivon, että rasitusastma löytyisi, niin että lääkäri saisi nenilleen... :lol: :lol: :lol: Noh, kiusallisia oireet ainakin ovat, jos eivät niinkään vakavia, joten mielelläni kyllä löytäisin jonkin avun tähän.
Manki
maalis 26, 2005, 11.12
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Rasitusastma?
Vastaukset: 29
Luettu: 11828

On ne oireet olleet jo monta vuotta. En vain ole asiaa sen kummemmin ajatellut, mutta viime aikoina on yskittänyt aina pidemmän aikaa (vanhuus...). Flunssassa olin viimeksi jotain vuosi sitten, joten hengitystieinfektiosta ei pitäisi olla kyse. En ajatellut koko rasitusastmaa mahdollisena, kunnes satuin lukemaan oireista ja ajattelin, että juupeli! Suvussa on astmaa (myös lähisuvussa), joten rasitusastma saattaisi selittää nämä yskinnät ja muut oireet.

En vaan viitsisi mennä lekurille liput rasitusastmalle liehuen ja kuulla, että ei mulla mitään ole. :lol: Siksi aattelin tässä keräillä muilta vähän samantyyppisiä kokemuksia, että olenko tässä ihan vain keksimässä itselleni jotain sairautta... :lol:
Manki
maalis 26, 2005, 10.51
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Rasitusastma?
Vastaukset: 29
Luettu: 11828

Rasitusastma?

Kertokaapas rasitusastmakokemuksia. Olen tässä miettinyt, josko omat oireet kertoisivat tuosta - lähinnä ulkona liikkumisen jälkeen (rankka pyöräily, kovahko juoksulenkki) yskittää n. 35-45 minuuttia ja hengitys rahisee. En osaa sanoa, ahdistaako - tuntuu vaan oikeastaan siltä, että kun hengittää, jokin haraa vastaan henkitorvessa (lima?). Oireita ei tule oikeastaan koskaan sisätiloissa harrastetun liikunnan jälkeen.

Kuulostavatko rasitusastman oireilta?