Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

Sisu
loka 16, 2009, 11.16
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Iskulauseet
Vastaukset: 17
Luettu: 11056

Iskulauseet

Kertokaas, naiset, parhaimmat/hirveimmät iskulauseet ja -yritykset joilla teitä on yritetty viedä paarista matkaan. Ja jos uskallat tunnustaa, niin kerro että heruiko. :lol:

Omalta kohdalta pari esimerkkiä (kummallakaan kerralla ei kysyjää onnistanut):

Opiskeluaikoina paarikierroksella:

- Toi mun kaveri halus tietää, että oisit sä sen tyttökaveri tänä iltana.
- No tota, kiitos vaan, mutta mä olen varattu.
- Ai, no missäs sun mies on?
- Kotona valmistelemassa mulle huomisen aamiaista.
- ...

Oltiin kaveriporukalla ulkona ja pöytäseurueeseen ilmaantui jo ihan hyvässä kisakunnossa oleva paikallinen, meitä oli siinä minun lisäksi muitakin maahanmuuttajia. Tyyppi sitten keskustelun lomassa meikäläiselle loihe lausumaan:

- And you, you must be from somewhere. You're from... Wait a minute, what's that country in Scandinavia... From Greenland!

No helvata, onhan se parempi kuin että ei olis mistään kotoisin! Ja enhän minä hennonut pojan intoa sammuttaa, niin menin juttuun mukaan ja sanoin, että eipä ole vielä kukaan ekalla kerralla arvannut tuota oikein ja pitääpä oikein soittaa ja kertoa äidille. Seuraavana päivänä vaihdoin Pärstäkertoimessa kotikaupungiksi Grönlannin Nuukin.

Kiva tietää että tämmöselle 10 vuotta saman miähen kanssa eläneellekin vielä natsais.