Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 3 tulosta

chamos
touko 7, 2006, 16.15
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Alasuojat
Vastaukset: 174
Luettu: 30621

kenttiensankari kirjoitti:
chamos kirjoitti:Itse olen kehitellyt siinä määrin nerokkaan thai-kupin sitomismenetelmän, että tuota kräkkinaruefektiä ei enää pääse esiintymään. Ei se kuitenkaan niin mukavaa ollut.
Juu, selän taakse pari narua, ja reisien ympäri pari narua. Ihan mukava sitomistapa, ja kupit pysyy hyvin paikallaan.
Oma systeemini on yksinkertaisempi. Ylänarut rusetilla yhteen. Solmu ei saa olla keskellä alaselkää, vaan pikemminkin jommankumman pakaran yläpuolella. Tämän jälkeen alanaru kiinni ylänaruihin yksinkertaisella solmulla niin, että ylänarujen solmu estää sen liukumisen keskelle (kräkkiin). Kupin saa hyvin tiukasti paikalleen, eikä kertaakaan ole solmut pettäneet.

Melkoisen offtopic jo tämä munarikeskustelu.
chamos
touko 7, 2006, 11.26
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Alasuojat
Vastaukset: 174
Luettu: 30621

Itse olen kehitellyt siinä määrin nerokkaan thai-kupin sitomismenetelmän, että tuota kräkkinaruefektiä ei enää pääse esiintymään. Ei se kuitenkaan niin mukavaa ollut.
chamos
touko 6, 2006, 21.43
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Alasuojat
Vastaukset: 174
Luettu: 30621

Tarkennetaanpas nyt kuitenkin sen verran, että ihan suomalaisesta keljuudesta tässä munariasiassa ei ole kysymys. Kansainvälinen liitto (IBJJF) on näin linjannut, ja Suomessa, erityisesti arvokisoissa, pyritään noudattamaan kansainvälistä linjaa mahdollisimman täsmällisesti. Ensimmäisen kerran tämä kovien munareiden kieltäminen tulee eteen kuitenkin aikaisintaan Finnish Openissa, joten älkää nyt vielä menettäkö yöunianne kulkustenne puolesta.