Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 3 tulosta

S_L
heinä 18, 2006, 21.52
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: MRSA Suomessa
Vastaukset: 5
Luettu: 789

Asia selvä. Kiitos kommenteista.
S_L
heinä 14, 2006, 15.11
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: MRSA Suomessa
Vastaukset: 5
Luettu: 789

Nopealla silmäyksellä ei näkynyt kamppailu-urheiluun liittyviä mainintoja tuolla. Tai sitten en vaan löytänyt. Pitäisiköhän tämä ymmärtää niin, ettei asiasta kannata ainakaan suuremmin huolestua kotimaassa treenatessa? :thumbsup:

Ison meren takana näyttäisi olevan hieman heikompi tilanne laittamassani linkissä oli raporttia useammasta painijasta ja jenkkifutarista jotka olivat saaneen treeneissä moniresistentin staph-infektion.

Koko asia tuli mieleen, kun näin kuvia vapaaottelija Kevin Randlemanin leikkauksesta. Hän oli ymmärtääkseni aika ikävässä leikkauksessa saatuaan MRSAn (Ei kuitenkaan salilta vaan aikaisemmasta leikkauksesta). Vielä kun hygieniataso ei kaikesta yrityksestä huolimatta voi olla aivan huippua treenatessa (ts. iholla elävät bakteerit tarttuvat kyllä jos ovat tarttuakseen) ja ihon rikkoutumista tapahtuu joka lähes joka treeneissä niin kaikki mahdollisuudet ovat kyllä epidemialle.
S_L
heinä 13, 2006, 20.32
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: MRSA Suomessa
Vastaukset: 5
Luettu: 789

MRSA Suomessa

MRSA tartunnat ovat käsittääkseni yleistyneet maailmalla sairaaloiden ulkopuolellakin ja näyttäisi, että vaarassa ovat mm. kamppailulajien harrastajat sekä kuntosalilla kävijät. Onko kenelläkään tietoa tartuntatilanteesta Suomessa?