DeusVult kirjoitti:
Miksi kaikki suomalaiset perinneruuat näyttävät joko ulosteelta tai joltain ruumiinosalta?
Noni!!
ja ite vetää jotain ihme häggistä (
Klik) siellä päivittäin aamiaiseks. Örf sanon minä.
Ps. Johtuisko siitä että perinneruokien "keksijät" eivät ajatelleet ensimmäisenä ruoan ulkonäköä, vaan kenties vaikkapa käytännöllisyyttä(kalakukko), ravintoarvoja(wanhoina aikoina kenties simppelimmin kuin nykyään; täyttää vatsan ja jaksaa pitkään tulematta liian sairaaksi...)...ja vaikkapa makua
Sekä mämmi, kalakukko että karjalanpiirakka ovet erinomaisen hyviä oikein valmistettuina. Otetaampa vaikka pari kourallista suomalaisia metsämarjoja, murskataan ne astiassa nyrkillä ja muutama ruokalusikallinen hunaja päälle; ahh niin hyvää, muttei välttämättä kovinkaan kaunista.
Tv: Nimim. Rivonyrkki
Ps2. Oletko DV muihin hyviin perinneruokiin törmännyt sielläpäin??