Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

UFC 183

Kamppailu-urheilulajit eli BJJ, MMA, nyrkkeily, paini, potkunyrkkeily, thainyrkkeily jne.

Valvoja: Valvoja

Vastaa
Kuvake
Disturbed
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 6
Viestit: 753
Lauteille: Lokakuu 2011
Paikkakunta: Europa

UFC 183

#1

Viesti Disturbed »

Tässä välissäkin on vielä yksi UFC on FOX kortti, mutta ajattelin tästä laittaa kun on isohko kortti kyseessä. Eli UFC 183. Tammikuun 31. päivä. Legendan paluu. Erittäin hyvä eventti, ainakin paperilla.


Kortti:


Anderson Silva vs. Nick Diaz
Tyron Woodley vs Kelvin Gastelum
Joe Lauzon vs Al Iaquinta
Thales Leites vs Tim Boetsch
Jordan Mein vs Thiago Alves

Miesha Tate vs Sara McMann
Ed Herman vs Derek Brunson
Ian McCall vs John Lineker
Rafael Natal vs Tom Watson

Diego Brandão vs Jimy Hettes
Richardson Moreira vs Ildemar Alcântara
Thiago Santos vs Andy Enz



Jos ei loukkaantumisia tai muita vastaavia enää ehdä tapahtua, on tässä huima kortti tiedossa monella potentiaalisella loistomatsilla.

Ensinnäkin päämatsi - Anderson Silva, entinen MW mestari ja legenda kaikinpuolin kohtaa Nick Diazin, suuri nimi hänkin ja viihdyttävä ottelija. Molemmat pystyottelijoita, joskin hyvin erilaisia sellaisia.

Tässä vähän highlight videota molemmista:

[video][/video]

[video][/video]

Tulee varmasti olemaan mielenkiintoinen koitos! Toivottavasti ei pääty liian lyhyeen.


Co-Main Eventtinä sitten räjähtävä Tyron Woodley ottelemassa nuorta lupausta (23v) Kelvin Gastelumia vastaan. Kelvin on voittamaton 10-0 recordillaan. Kelvin on taitava ottelija ja erittäin lupaava ikäisekseen mutta veikkaan Tyronin tuovan hänelle ensimmäisen tappionsa. Todella räjähtävä ja atleettinen tuo Tyron, veikkaan myöhäistä TKO voittoa tai UD voittoa hänelle

Pääkortilla myös Joe Lauzon vs Al Iaquinta, Thales Leites vs Tim Boetsch & Jordan Mein vs Thiago Alves.

Joe Lauzon on kunnon bonus masiina ja erittäin viihdyttävä ottelija. 6(!) Fight of the Night bonusta, 1 Knockout of the Night sekä 5 Submission of the Nightia... Ottelu Jim Millerin kanssa oli monelle vuoden 2012 paras ottelu. Minä olen samaa mieltä. Vastustaja Al Iaquinta näyttää aina vaan paremmalle jokaisessa ottelussaan. Mielenkiintoinen tyyli, viimeksi otteli Ross Pearsonia vastaan voittaen hänet TKO:lla toisessa erässä. Potentiaalinen FOTN ihan jo Lauzonin osallistumisen takia.

Thales Leites vs Tim Boetsch, molemmat suht. tunnettuja nimiä vapaaottelua vuosia katsoneille mutta en osaa lopputuloksesta pahemmin spekuloida. Leitesin matsit eivät ihan aina mitään parhaita ole olleet, mutta taitava mattokaverihan tuo on ja saanut pystyänsäkin paremmaksi. Boetsch on erittäin fyysisesti voimakas kaveri sekä lyöntivoimaa löytyy myös huomattavasti. Tämä nähtiinkin mm. Okami matsissa. Tämä oli loistava comeback Boetschille joka oli tappiolla koko matsin ajan - tuli viimehetkien aggressiivisuus puuska ja löi Okamin pihalle.

Mutta mutta... Jordan Mein vs Thiago Alves. Voi pojat, voi pojat. Tämä on (pääkortin lisäksi tietysti) ottelu jota odotan eniten! Thiago Alves on pitkään ollut suosikkiottelijoitani jonka pysty on teknillistä ja erittäin mukavaa katsottavaa kaikinpuolin. Mein myös kova kaveri pystyssä, joskin enemmän nyrkkeily tyylinen. Kyynärpäitä toki käyttää myös. Alves taas potkii lujaa alapotkuja sekä käyttää polvia tilaisuuden tullen. Molemmat todella viihdyttäviä ottelijoita, en olisi ihmeissäni jos tälle tulisi FOTN illan päätteeksi. Alves on tosin kärsinyt useita, useita loukkaantumisia. Joskin comeback ottelussaan näytti loistavalta mielestäni - mutta myöhemmin loukkasi itsensä taas. Ironista kyllä, jo tuolloin (viime elokuussa) piti Alvesin otella juurikin Meiniä vastaan ennenkuin loukkasi itsensä. Onneksi nyt näemme tämän. Yhdessä vaiheessa bookattiin myös Alves vs Matt Brown joka olisi ollut TAATUSTI FOTN jos olisimme sen nähneet. Mutta loukkaantuminen esti senkin...

Muita otteluita jotka itseäni kiinnostavat kovasti ovat Miesha Tate vs Sara McMann, Ian McCall vs John Lineker sekä Diego Brandao vs Jimy Hettes.

Tatea on mukava katsella (kuva alla) mutta on ollut myös hyvissä otteluissa mukana. Sai myös mm. Ronda Rouseyn vietyä maahan ottelussaan jonka kuitenkin hävisi kahdesti armbarilla. Sara Mcmann on kova painija (sekä ensimmäinen Amerikkalaisnainen joka on voittanut olympiahopeaa). Mcmannilla yksi tappio vapaaottelu urallaan, tämä hallitsevaa mestaria, Ronda Rouseytä vastaan TKO:lla minuutissa. Veikkaan Mcmannin voittavan tämän koitoksen UD:lla, mutta rahaa en laita likoon näihin matseihin kun Nordicbetin tili näyttää taas nollaa...

Kuva

Ian McCall vs John Lineker... Flyweight ottelu. Minä pidän ko. painoluokan matseista, ovat nopeita ja teknillisiä kavereita. Tämänkin ottelun piti tapahtua aikaisemmin mutta Ian joutui muistaakseni päivää ennen ottelua sairauden takia perumaan ottelun. Vauhdikasta ryminää tiedossa!

Brandao vs Hettes, molemmat viihdyttäviä ottelijoita. Brandao voitti TUF 14 sarjan, finaalissa voitti viihdyttävän Dennis Bermudezin ensimmäisen erän armbarilla. Ottelu sai Fight of the Night sekä Submission of the Night palkinnot vaikka kestikin vain erän. Vauhdikas ja dramaattinen ottelu, suosittelen vilkaisemaan. Hettes on taitava kaveri myös mutta en vain näe häntä voittavan Brandaota.

Noh, kävi miten kävi näissä matseissa, toivokaamme hyviä ja viihdyttäviä otteluita.

Gifejä spoilerissa
paljastus:
Anderson Silva:

Kuva

Kuva



Nick Diaz:

Kuva

Kuva



Thiago Alves:

Kuva

Kuva



Jordan Mein:

Kuva

Kuva



Diego Brandao:

Kuva



John Lineker:

Kuva
There is no peace, no release, no cure for this disease
Kuvake
Disturbed
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 6
Viestit: 753
Lauteille: Lokakuu 2011
Paikkakunta: Europa

UFC 183

#2

Viesti Disturbed »

Ja spoilereita, aatteita ja muuta vastaavaa kuten yleensä
paljastus:
Hettes vs Brandao matsi peruttiin viime hetkillä. Hettes ilmeisesti sai jonkun sairaskohtauksen tai vastaavan aikalailla viimehetkillä. Myös Kelvin Gastelumilla oli ilmeisesti terveyden kanssa ongelmia, missasi painon huimalla kymmenellä paunalla(!!), eli noin melkein viidellä kilolla. Matsi on kuitenkin päällä.



John Lineker vs Ian McCall

John Lineker ei päässyt painoon, 5 paunaa yli. Taisi olla käsittämätön viides kerta jo! Yhtenä kertana tosin pääsi painoon toisella yrityksellä. Tämä itseasiassa taisi olla juuri tätä Ian Mccallia vastaan mutta tällöin matsi myös peruuntui viime hetkillä. Lineker taidetaan nyt vihdoin pakottaa Bantamweight painoluokkaan (135 paunaa / 61kg). Ian oli erittäin vihainen tästä, purkautui mm. MMA Underground foorumille tästä. Jännä juttu miten Lineker jatkuvasti epäonnistuu painoon pääsyssä, on kuitenkin lyhyt mies eikä mikään hulk-lihaksikaskaan...

Alussa Linekerillä ja McCallilla alapotku vääntöä ja sitten Ianilta räjähtävä maahanvienti. Loppuerä menikin matossa, lopussa Linekerillä nilkkalukko, mutta ei napannut kiinni. Toisen erän alussa villejä lyöntejä kroppaan Linekeriltä omaan tyyliinsä, näistä tykkään. Linekerin fani muutenkin olen.

Ian McCall yrittää slämmätä mutta Lineker saa erittäin tiukan giljotiinin! Ian pääsee kuitenkin juuri ja juuri pois. Tätä puolta ollaan nähty Linekeristä vähemmän... Hyvä osuma kroppaan Linekeriltä taas mutta pian Ian vastaa hyvällä potkulla kylkeen. Loistava combo Linekeristä, toisella kädellä koukku kroppaan, toisella koukku leukaan. Kohta päät kolahtaa, mutta ei haavoja kummallekaan. Hyviä osumia myöhemmin Linekeriltä, Lineker myös puolustaa kaksi maahanvientiyritystä giljotiinilla uhkaamalla. Ensimmäinen erä Ian McCallille, toinen John Linekerille. Tämä siis minun mielestäni, tuomareista ei koskaan tiedä...

Kovia potkuja Ianilta kolmannessa erässä kylkeen/käsiin. Hyviä lyöntejä Linekeriltä, mutta aika tulee vastaan, Ian johtaa erää. 2 minuuttia aikaa... JA LINEKER SATUTTAA JA AUKAISEE IANIN SILMÄKULMAN! TIDES HAVE TURNED! Ian McCall kuitenkin palautuu hyvin. Brawlausta ja Linekeriltä hyviä osumia taas. 30 sekuntia... Saa nähdä mitä tuomarit keksivät! Ja tuomarit ovat samaa mieltä kuin minä eli Linekerille UD voitto.




Ed Herman vs Derek Brunson

Brunsonille vakuuttava 30 sekunnin TKO voitto. Herman ei mahtanut oikeen mitään.



Miesha Tate vs Sara McMann... Molemmat naiset kovassa kunnossa!

Pystystä lähdetään, siellä lyödään ja pian McMann satuttaa Tatea ja pääsee päälle! Tämä yllätti. Onhan Miesha ennenkin saanut kuonoonsa pystyssä mutta McMann antoi heti tulisesti nyrkkiä. Sara on kova painija ja ei mukava vastus päällä. Miesha puolustanut kuitenkin hyvin. McMann pysyy päällä, lyöntejä ja kyynärpäitä siellä ja täällä, yksi erityisen kovan näköinen kyynärpäälyönti meni ohi parilla sentillä. Tate on grapplaaja itsekin joten tämä matsi hänelle vaikea tyyliltään. Mieshalla lopussa oudon näköinen reverse triangeli (?), mutta erä loppuu. Hidastus näyttää kovan suoran McMannilta joka Tatea satutti.

McMann näyttää räjähtävältä pystyssä, paremmalta kuin muistankaan. Näpäkät lyönnit ja potkut. Ja nyt lyödään kunnolla molemmin puolin! Pari polvea myös Saralta Mieshan kroppaan. McMann näyttää pystyssä paljon paremmalta juuri nyt. Hyviä suoria Mieshalta! Sara yrittää maahan, Mieshalta giljotiini mutta aika päättyy! Hyvä toinen erä.

Miesha Tate l'ähtee vähän liian aggressiivisesti päälle, McMann heittää judoheitolla (?) maahan mutta kohta Miesha pääsee päälle! Mieshalta kyynärpäitä naamaan sekä kroppaan. Hyvä paikka Mieshalle, erät taitaa olla 1-1, jos nyt Miesha Tate pysyy päällä, voi voitto tästä tulla. Puolet erää jäljellä. Lopussa McMann meinasi päästä pois vaan ei riittänyt. Ja yleisöstä joku nainen matkii flamingoa ääniltään. Tai jotain muuta elukkaa, outoa kirkunaa kuitenkin. Miesha hakee kimuraa mutta aika päättyy. Miesha voittaa UD:lla, pidin tästä matsista. En halunnut kummankaan häviävän, mutta armoton on tämä laji joten tällä kertaa tappio McMannille. Mutta Sara näytti oikein hyvältä tässä joten olen iloinen siitä



Thiago Alves vs Jordan Mein. Yksi matseista mitä odotan eniten! Voi pojat, voi pojat! Lähes lapsimainen innostus alkaa olla... Thiagolla harmittavan paljon loukkaantumisia uransa aikana tosin ja jälleen pitkä tauko alla...

Mein aloittaa alapotkulla, hyvää liikettä molemmilta. Meinillä on kovasti lyöntivoimaa mutta Thiago pitää hyvin guardia pystyssä. Hyvä potku Meiniltä, Alves ei ole vielä ollut aggressiivinen. Nyt Alves pistää pari lyöntiä ja painaa eteenpäin, hyvä kyynärpää Meiniltä, Alves vastaa sisä alapotkulla. Toinen hyvä kyynärpää! Pari alapotkua Alvesilta. Alves yrittää potkaista yläkertaan mutta Mein vastaa parilla oikein hyvällä lyönnillä, myöhemmin kroppaan. Iskuja vaihdellaan, Meiniltä kova uppercutti leukaan, Alvesiin sattui! Mein menee aggressiivi-moodiin ja antaa iskujen sadella, Thiago Alves kuitenkin palautuu hyvin. Meinin erä, selkeästi. Alves painoi päälle, mutta Mein oli aggressiivisempi lyönneillään. Alves vähän varovaisempi kuin ajattelin.

Thiago aloittaa toisen erän potkulla kylkeen, JA PIAN JUMALAUTA THIAGO NÄYTTÄÄ MIKSI HÄNEN POTKUJAAN PELÄTÄÄN! Jumalauta mikä ääni lähtikään kun Thiago potkasi Meiniä vatsaan ja Mein kaatui polvilleen ja naamassaan näkyi silkka kipu. Olipa tyly ääni. Thiago jatkaa lyönneillään ja voittaa TKO:lla vaikeahkon alun jälkeen. On se peto.



Thales Leites vs Tim Boetsch. Pahoittelut, tekstini on aika sekavaa, yritän tässä päivitellä reaaliaikaan samalla kun katselen otteluita. Ja valvottu on, vaikka tämä ei kovin paljoa vaikuta, tekstini on usein sekavaa muutenkin.

Hyvä ensimmäinen erä joka käytiin kokonaan pystyssä. Leites on alunperin todella taitava BJJ kaveri, mutta on parantanut pystyotteluaan todella paljon viime vuosina. Hyviä alapotkuja sekä lyöntejä ensimmäisessä erässä. Mutta lopussa (viimeiset 30 sek) Boetsch pudotti Leitesin ja sai iskuja perille hyvin. Timillä on todella paljon voimaa lyönneissään, tämä nähtiin mm. Okami matsissa jossa tyrmäsi Okamin todellisella comebackilla.

Lisää pystyä toisessa, Leitesin tekniikka näyttää hyvältä mutta Boetschilla on tuo voimaetu selkeästi... Thalesin täytyy olla varovainen. Hyviä koukkuja vaihdellaan puolin ja toisin, mutta jälleen se on Leites jota sattuu. Leites pääsee kuitenkin maassa Timin päälle mikä on hänelle tuttu ja hyvä paikka olla kovana BJJ kaverina. Arm triangle on hakusessa... Kiinni on! Mutta Tim "The Barbarian" Boetsch vetää täydellä voimalla pois, käsittämätöntä. Thales pääsee täysmounttiin, taas arm triangle hakusessa ja Tim Boetschilta on taju pois!! Loistava ottelu kaikinpuolin, tämä oli ilo katsoa! Jos totta puhutaan, en näin hyvää ottelua odottanut ollenkaan alunperin. Tämä pitää katsoa maanantaina uudestaan.

Leites on tosiaan parantanut taitojaan todella paljon viime vuosina, ottelijoiden kehitystä on aina ilo nähdä. Leitesillä hyvä voittoputki nyt, saapa nähdä mitä sitä tulee seuraavaksi vastaan!



Joe Lauzon vs Al Iaquinta. Lauzon ehdottomasti yksi lempiottelijoitani ja mielestäni koko lajin viihdyttävimpiä ottelijoita kuten useissa matseissa on nähty (etenkin Jim Miller matsi sekä Jamie Varner matsi). Vähän pelkään kuitenkin Lauzon fanina että Al on tänä päivänä vain liian kova vastustaja. Kohta se nähdään!

Joe puolustaa alasviennin ja blockaa ensimmäiset lyönnit. Hyvännäköistä nyrkkeilyä Iaquintalta, mutta Lauzon näytti horjuttavan häntä omilla lyönneillään! Iskuja vaihdellaan, hyviä comboja molemmilta. Ottelu jatkuu pystyssä, vielä ei ole matossa käyty. Polvi Lauzonilta, Iaquinta ottaa kiinni ja vie maahan, Lauzonilta giljotiini mutta ei tarpeeksi tiukasti kiinni. Takaisin ylös ja kova kyynärpää Lauzonilta menee hieman ohi. Katsoin hidastusta, ei näyttänyt varsinaisesti että Al Iaquinta olisi kuitenkaan pahasti ottanut kuonoon tuossa alun tilanteessa vaikka Rogan niin sanoikin ja itsekin luulin. Osumia otti, mutta näytti olevan aivan OK.

Toinen erä jatkuu pystyssä, odotin että Joe olisi itse yrittänyt maahanvientiä enemmän. Iaquinta jatkaa hyvillä osumilla kylkiin. Kohta Iaquinta pudottaa Lauzonin pommilla, tämän jälkeen jatkuvasti satuttaa Lauzonia pystyssä, mutta Lauzon käsittämättömästi ei suostu menemään alas, on aivan sekaisin pystyssä pitkän aikaan ennenkun tuomari lopettaa. TKO voitto Iaquintalle, mutta on se Lauzon kova, sydäntä ja sisua löytyy! Harmittaa vain Lauzonin puolesta... Vaan tällaista on tämä laji. Lauzon oli kuitenkin ihan hyvillä mielillä



Tyron Woodley vs Kelvin Gastelum. Tyron - minun mielestäni - on UFC räjähtävimpiä ottelijoita. Todella atleettinen, voimakas ja nopea kaveri. Räjähtäviä lyöntejä sekä potkuja, vahvat ja nopeat maahanviennit jne. Kelvin tosiaan missasi painon lähes viidellä kilolla ja ilmeisesti pyörtyi (?) ennen ottelua ja valmentajan piti auttaa ylös ja sairaalaan sitä mentiin. Ottelua ei jostain syystä kuitenkaan peruttu. Veikkaan siis Tyronin voittavan (T)KO:lla, toisessa erässä. 2:37 jos tarkalleen sanotaan. Kek

Tyron aloittaa kovalla potkulla ja pian nopealla lyönnillä. Pientä stallausta molemmilta. Yleisö buuaa. Kelvin painostaa, Woodley ottaa rauhassa ja iskee kun ajoitus tuntuu sopivalta. Ei hirveän tapahtumarikas ensimmäinen erä. Woodley melko passiivinen, mutta silloin kun lyönti tai potku lähtee, lähtee se kohti kuin raketti

Toisessa erässä silmään tulee sormi. Näitä tapahtuu vapaaottelussa paljon - varsinainen riesa tahtoo olla. Hyvä potku kylkeen Woodleylta. Gastelum vastaa omallaan, mutta Woodley blockaa kyynärpäällä. Woodley osuu hyvin Gastelumia! Woodleyn täytyy olla aggressiivisempi niin tulosta tulee. Ensimmäisen erän pisteytyksestä en tiedä yhtään. Woodley odottaa kärsivällisesti, Gastelum tulee kohti ja pam, suora päin lärviä. Sähäkästi lähtevät... Tylsähkö erä tästä huolimatta. Valitettavasti. Yleisö ei oikein tykkää

Tyron edelleen hyvin passiivinen kolmannessa erässä, Kelvin yrittää painostaa. Nyt vastailen sähköpostiin, kuuntelen taustalta jos tyrmäys tai vastaava tapahtuu.

Pisteisiin meni, Woodley voitti hajaäänin.



Anderson Silva vs Nick Diaz. Huh huh. Legenda palaa häkkiin, vastustajana maineikas Nick Diaz. Saapa nähdä mitä tästä tulee... Veikkauksia en osaa heittää yhtään. Iso ottelu kuitenkin. Jännittää. Tämä on hyvä merkki. Intohimoni lajia kohtaan ei ole kuollut

Anderson on legenda. Mutta mies on kohta 40-vuotias. Ikäisekseen todella kovat refleksit, erittäin taitava ja nopea mies, mutta mielestäni vihdoin alkanut hidastumaan. Diazin kunto on rajaton (mies käy läpi mm. Triathloneja usein, lenkkeilee pitkiä lenkkejä sekä ui, sparrailee monia monia eriä ym.) ja lyö todella useita lyöntejä otteluidensa aikana. Viihdyttäviä ottelijoita molemmat, saa nähdä mitä tästä aikaan saadaan.

Diaz taunttasi alussa kädet alhaalla! Anderson style! Anderson sai pari hyvää osumaa perille ekassa erässä mutta vaikutti jotenkin.. Jännityneeltä? Tai ehkä oletan vain...

Diaz potki muutaman hyvän alapotkun toisessa eikä Anderson niitä vaivautunut blockaamaan. Diaz osui jabilla naamaan ja Anderson heräsi, pisti osumia päähän ja potkua jalkaan. Hyvä suora Andersonilta, Diaz taunttaa lisää! on se hullu kaveri. Hyvä potku kylkeen Andersonilta. Ei ihan niin aktiivista kuin toivoin mutta huh huh. Anderson taunttasi takaisin, antoi Diazin lyödä muutaman kerran leukaan eikä ollut moksiskaan. Muistuttaa minua Jorge Rivera matsista... Clinchissä antoi Jorgen lyödä ainakin 5 kovaa uppercuttia leukaan eikä välittänyt niistä yhtään!

Molemmat vaikuttavat aika jännittyneiltä. Andersonilla kaksi shokeraavaa häviötä taustalla ja Diazilla legendaarinen vastustaja joten en ihmettele. Nyt Anderson on aggressiivisempi, lyöntejä, hyppy polvi ja potku kylkeen! Diaz vastaa alapotkulla jota Anderson ei edes yritä blockata. Anderson alkaa näyttämään paremmalta! Näyttää siltä että Diaz vuotaisi verta. Anderson tosiaan näyttää paremmalta kokoajan, mutta vähän saisi olla mielestäni aktiivisuutta enemmän

Anderson antoi jälleen Diazin pistää pari iskua perille eikä juuri niistä välittänyt. Etupotku taisi myös kolahtaa leukaan(?), joskaan efekti ei ollut sama kuin Belfortia vastaan. Andersonin alapotkut näyttävät hyviltä mutta itse ei ole blockannut Diazin potkuja. Väistänyt kylläkin muutaman. Diaz saa iskuja perille, Anderson antaa takaisin potkulla joka hipoo päätä. Combo Andersonilta, Nick suojaa. Hyppypolvi ja spinning heel kick, ohi

Minuutti aikaa, Diaz clinch tilanteesta pääsee taas pois joten Anderson ei vieläkään ole päässyt polvia laittamaan clinchistä minkä asian hän todella osaa.

Andersonille UD voitto mielestäni. Mielenkiintoinen matsi kieltämättä, mutta ei sitä mitä odotin. Anderson mielestäni olisi väistänyt paljon enemmän osumia vielä pari vuotta sitten mitä nyt. Aggressiivisuutta olisi toivonut molemmilta enemmän

Kyllä, Anderson saa UD voiton ja mies puhkeaa kyyneliin. Eivätkä näyttäneet pelkästään ilonkyyneliltä vaan ihan itkuhan siinä tuli. Taisi miestä vähän harmittaa ja ottaa itseensä nuo buuakset lopussa. Diaz tuli kuitenkin paikalle vielä nostamaan miehen ylös ja Anderson kiitti ottelusta. En katsonut haastattelua kun lähdin hakemaan unilääkettä ja siinä touhuilin muutaman minuutin kun olin onnistunut hukkaamaan lääkkeet. Hipitiayei.
Semmosta, sekavaa, sekavaa tekstiä. Nyt nukkumaan.
There is no peace, no release, no cure for this disease
Kuvake
Alioppilas
päähänpotkija
Viestit tässä aiheessa: 2
Viestit: 5053
Lauteille: Tammikuu 2005
Paikkakunta: Helsinki

UFC 183

#3

Viesti Alioppilas »

Katsoin Silvan ottelun. Näytti siltä, että ihan vanhaan malliin eivät kädet roikkuneet ja muutenkin vähän jännitystä vaikutti olevan otteissa. Diaz ei tarjonnut kuitenkaan mitään erityistä vaaraa. Loppuhaastattelussa ei vielä osannut sanoa jatkosta mitään, mutta ehkä kuitenkin joku muu olisi terveellisempi ennen kolmatta Weidmanin kohtaamista.
Kuvake
Disturbed
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 6
Viestit: 753
Lauteille: Lokakuu 2011
Paikkakunta: Europa

UFC 183

#4

Viesti Disturbed »

Jotenkin epäilen että antaisivat tuon Weidmanin suoraa seuraavaksi vaikka siitäkin oli puhetta. Weidmanin pitäisi otella Belfortiakin vastaan mutta taas loukkaantuneena.

Jännittyneeltä Silva kyllä näytti, sen huomasi selvästi ja se ihmetyttikin hieman itseäni. Olen myös varma ettei Silva olisi vielä pari vuotta sitten suhtautunut tuolla tavalla vastustajan taunttaamiseen vaan antanut takaisin samalla mitalla vaan nyt Silva näytti lähes häiriintyneeltä paikoin kun Diaz rupesi yllyttämään ja huutelemaan kesken matsin

Noh, aika näyttää mitä seuraavaksi. Mutta aika myös vierii, saa nähdä kauanko Silvalle sitä tähän lajiin riittää
There is no peace, no release, no cure for this disease
Kuvake
Disturbed
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 6
Viestit: 753
Lauteille: Lokakuu 2011
Paikkakunta: Europa

UFC 183

#5

Viesti Disturbed »

Kevin Iole twiittasi että MOLEMMAT, sekä Diaz että Silva saivat positiiviset post-fight drug test palautukset. Diaz ilmeisesti taas Marijuanan takia, Silva ilmeisesti anabolisista steroideista

Jumalauta kun harmittaa. Tätäkö on vapaaottelu?

Ei ******

Ilmeisesti lisää kuullaan pian

E: http://www.ufc.com/news/UFC-Statement-Anderson-Silva" onclick="window.open(this.href);return false;
There is no peace, no release, no cure for this disease
Kuvake
Jorge
päähänpotkija
Viestit tässä aiheessa: 2
Viestit: 11249
Lauteille: Kesäkuu 2008

UFC 183

#6

Viesti Jorge »

Disturbed kirjoitti: Jumalauta kun harmittaa. Tätäkö on vapaaottelu?
Oletko tähän asti ollut sitä mieltä, että ammatikseen voi otella huipulla vaikkapa vielä noin nelikymppisenä, parinkymmenen vuoden uran jälkeen ja ihan pelkällä kaurapuurolla ja goji- marjoilla?

Oletko uskonut puhtaaseen huippu-urheiluun?
Kuvake
Disturbed
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 6
Viestit: 753
Lauteille: Lokakuu 2011
Paikkakunta: Europa

UFC 183

#7

Viesti Disturbed »

Jorge kirjoitti:
Disturbed kirjoitti: Jumalauta kun harmittaa. Tätäkö on vapaaottelu?
Oletko tähän asti ollut sitä mieltä, että ammatikseen voi otella huipulla vaikkapa vielä noin nelikymppisenä, parinkymmenen vuoden uran jälkeen ja ihan pelkällä kaurapuurolla ja goji- marjoilla?

Oletko uskonut puhtaaseen huippu-urheiluun?

Totta kai käyttäjiä on, se on selvää. Vaan kun pikkuhiljaa tuntuu hahmottuvan kuinka paljon niitä on. Ja se vain harmittaa ihan helvetisti.

Kait sitä on vain toivonut ja uskonut puhtaaseen otteluun ja urheilumieleen. Vaikka ei kannattaisi. Ja onhan tässä kyseessä paljon enemmän; on mainetta, kunniaa ja rahaa. Tottakai se vie monia sille tielle.

Totuus harmittaa, ei muuta. Sitä yrittää sulkea mielestään vaan turhaa se on, nämä muistuttavat olemassaoloillaan useasti. Ja toki jo monen fysiikkaa katsellessa tulee ihmeteltyä.. Mutta se lienee toinen juttu sitten.

Ja uskon että myös niitä puhtaita ottelijoita on. Eivät kaikki vapaaottelijat korkeilla rankingeillakaan ole mitään fyysisiä huippuja. Roy Nelson on hyvä esimerkki. Vapaaottelussa voi pärjätä pitkällekin vaikka tiettyjä vajeita on. Nelsonin mattotaidot, erittäin kova lyöntivoima sekä leuka ovat kantaneet pitkälle

Vaan nyt en toki puhu ihan mestareista tai #2 tai #3 rankeilla olevista
There is no peace, no release, no cure for this disease
Kuvake
Jorge
päähänpotkija
Viestit tässä aiheessa: 2
Viestit: 11249
Lauteille: Kesäkuu 2008

UFC 183

#8

Viesti Jorge »

Juu, en toki edes väitä, että kaikki käyttäisivät, mutta kyllä ammattiurheilun maailmassa liikkuu kaikenlaiset dropit, osa sallittuja, osa kiellettyjä ja osaa ei ole vielä kielletty.

Varsinkin vammoista kuntoutuminen on joskus hämmästyttävän nopeaa, oli kyse sitten kamppailusta tai palloilusta, eikä kyse ole aina vain laadukkaasta fysioterapiasta.
Kuvake
Alioppilas
päähänpotkija
Viestit tässä aiheessa: 2
Viestit: 5053
Lauteille: Tammikuu 2005
Paikkakunta: Helsinki

UFC 183

#9

Viesti Alioppilas »

Jopa Hesari uutisoi aiheesta.
Tekopyhä vapaaottelulegenda jäi kiinni anabolisista steroideista

Yksi kaikkien aikojen vapaaottelutähdistä Anderson Silva teki viikonloppuna paluun kehään 13 kuukauden tauon jälkeen.

Hän kukisti Nick Diazin Las Vegasissa UFC:n (Ultimate Fighting Championship) ottelussa, mutta nyt on selvinnyt, että kumpikin ottelijoista on antanut positiivisen dopingnäytteen.

Silva, 39, jäi kiinni anabolisista steroideista 9. tammikuuta tehdyssä yllätystestissä. Diaz puolestaan jäi kiinni kannabiksesta ottelun jälkeisessä testissä.

Nevadan urheilukomissio vahvisti käryt urheilukanava ESPN:lle. UFC kertoi, että Andersonin testin tulos valmistui vasta ottelun jälkeen, joten häntä ei voitu kieltää ottelemasta.

Molempia ottelijoita uhkaa sakot ja mahdollinen sulkeminen UFC:stä.

"Anderson Silva on ollut mahtava mestari ja kamppailulajin todellinen lähettiläs. UFC on pettynyt kuullessaan nämä alustavat tulokset", UFC:n tiedotteessa todetaan.

Silva sanoi lokakuussa, että steroideja käyttävät pitäisi sulkea lajista, joten nähtäväksi jää, vetäytyykö hän vapaaehtoisesti lajista.

"Kun jää kiinni steroideista, ei pitäisi saada otella. Kun käyttää steroideja, niitä käyttää pitkään. Steroidit tekevät hallaa lajille", Silva totesi MMAJunkie.comille.

"Kun steroideja käyttää pitkään, on ongelmissa. Jos harrastaa lajia hyvässä valossa, elää hyvän elämän. Se on minun mielipiteen", Silva filosofoi pari vain muutama kuukausi ennen käryään.

Brasilialainen Silva on UFC:n presidentti Dana Whiten mukaan lajin kaikkien aikojen paras ottelija.

Silva piti hallussaan UFC:n keskisarjan mestaruutta vuodet 2006–13, ja hänen onnistui puolustaa titteliään ennätykselliset kymmenen kertaa.

Hänen 16 peräkkäistä otteluvoittoaan on myös UFC:n ennätys.
http://www.hs.fi/urheilu/a1423029274653
Kuvake
Leiska
reiteenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 315
Lauteille: Helmikuu 2008
Paikkakunta: Lieto
Etulaji: Hokutoryu Jujutsu
Sivulajit: Potkunyrkkeily, Koden enshin ryu kenjutsu, BJJ
Yhteystiedot:

UFC 183

#10

Viesti Leiska »

Nyt meni ohi, että mitä väliä tolla kannabiksella on? Ei kai siitä mitään ekstra tehoja voi saada, vaan päinvastoin? :)
Kuvake
Disturbed
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 6
Viestit: 753
Lauteille: Lokakuu 2011
Paikkakunta: Europa

UFC 183

#11

Viesti Disturbed »

Tuskin siitä paljoa apua on. Jos johonkin niin kipuun ainakin? Mutta tuskin mihinkään muuhun.

Tämä ei ole Diazille ensimmäinen kerta. Onko lienee kolmas kerta. Veljellänsä Natella myös samoja "ongelmia".
There is no peace, no release, no cure for this disease
Kuvake
JanneM
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 20210
Lauteille: Tammikuu 2005
Paikkakunta: JKL

UFC 183

#12

Viesti JanneM »

Kannabis on kiellettyjen listalla koska on laiton huume Nevadassa. Nick DIazillahan on resepti lääkekannabikseen Californian osavaltiossa, mutta se ei päde Nevadassa. Kaikki kolme käryä Diazille on tulleet Nevadassa.

Nick Diaz on joskus sanonut, että kannabiksen polttaminen ei ole harrastanut hänen urheilu-uraansa. Hänen unrheilu-uransa on hankaloittanut hänen kannabiksen polttamistaan.
-Janne Maunonen-
**No jasinui salmul saralra**
JKL Fight Club
Defendo JKL
American Defendo Academy
Vastaa

Lauteilla

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei potkulaisia ja 58 kurkkijaa