Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Parhaat pukkarijutut

Löylyttelyä yli lajirajojen. Kaikkien kamppailulajien yhteisalue.

Valvoja: Valvoja

Jutoka
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 1843
Lauteille: Heinäkuu 2006
Paikkakunta: Helsinki

Parhaat pukkarijutut

#16

Viesti Jutoka »

Meillä oli samaan aikaan lasten treenit ja aikuisten peruskurssi vierekkäisissä saleissa. Treenien jälkeen pikkupoika kommentoi isälleen:

- Isi, miksi sinun pippeli on pienempi kuin muilla?
taikaviitta
munillepotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 611
Lauteille: Maaliskuu 2011
Paikkakunta: Nokia
Etulaji: Hokutoryu Ju-jutsu
Sivulajit: Kobukai Kobudo / Sutekki ryu Bojutsu
Takalajit: EKJT

Parhaat pukkarijutut

#17

Viesti taikaviitta »

:jepa: pomppu

Niin että totuushan tulee lapsen suusta.
tabitha
päähänpotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 6065
Lauteille: Toukokuu 2005
Paikkakunta: Helsinki

Parhaat pukkarijutut

#18

Viesti tabitha »

Homoläpän lisäksi ehkä nämä hämmentävät painonpudotuslegendat. Kuulemma ulostuslääkkeet suun kautta tai suolihuuhtelu vedellä okei, mutta peräruiskeet ovat vaarallisia koska p*skantaminen ei vaan lopu. Kahviperäruiskekin taidettu mainita vaikka useimmiten kahvia ja ananasta suositellaan nautittavaksi suun kautta. Kannattaa ottaa Kela-kortti mukaan uimahallin saunaan siltä varalta jos pyörtyy. Ja kuulemma siitä tietää että on menty liian pitkälle, jos sormella painaessa iho jää kuopalle (luulisi että jo huomattavasti aiemmin).
Eerik Norvio
Wer mit Ungeheuern kämpft, mag zusehn, dass er nicht dabei zum Ungeheuer wird. Und wenn du lange in einen Abgrund blickst, blickt der Abgrund auch in dich hinein. -Friedrich Nietzsche
Kuvake
sivarinlötkö
päähänpotkija
Viestit tässä aiheessa: 2
Viestit: 6855
Lauteille: Kesäkuu 2005

Parhaat pukkarijutut

#19

Viesti sivarinlötkö »

tabitha kirjoitti: Homoläpän lisäksi ehkä nämä hämmentävät painonpudotuslegendat. Kuulemma ulostuslääkkeet suun kautta tai suolihuuhtelu vedellä okei, mutta peräruiskeet ovat vaarallisia koska p*skantaminen ei vaan lopu. Kahviperäruiskekin taidettu mainita vaikka useimmiten kahvia ja ananasta suositellaan nautittavaksi suun kautta. Kannattaa ottaa Kela-kortti mukaan uimahallin saunaan siltä varalta jos pyörtyy. Ja kuulemma siitä tietää että on menty liian pitkälle, jos sormella painaessa iho jää kuopalle (luulisi että jo huomattavasti aiemmin).
Tuo ihon jääminen kuopalle on ihan "virallinen" tapa testata vanhuksen nesteytyksen taso. Kelakorttijuttu kyllä erittäin hyvä!

Facebook-ryhmä "Ilarin ja Miikkan akateeminen keskustelukulma" tarjosi erittäin hyvää jatketta pukkarijutuille, eikä varmasti jättänyt ketään kylmäksi. Terkut vaan pojille, jos ovat lauteilla.
Mojo
polveenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 2
Viestit: 194
Lauteille: Tammikuu 2009
Paikkakunta: Helsinki

Parhaat pukkarijutut

#20

Viesti Mojo »

Kolmisen vuotta sitten Puistolassa treenatessa salilla oli vain yksi suihku vessan yhteydessä, jonne sitten jonotettiin. Lopettelin suihkuttelua kun seuraava könsikäs astui jo sisään. Ajattelin rikkoa uutena kaverina jäätä ja sanoin: "Jahas, tulit sitten pesemään mun selän HE HE HE..." Herra vastasi mulkaisten ärsyyntyneenä ja luikin pukkarin puolelle. Ei oltu pareina seuraavissa treeneissä :smt003

Toinen tarina olkoon varoittava esimerkki harjoitteluvarusteiden ja vaatteiden puhtauden laiminlyönnistä. Saman vuoden keväällä olin reissaamassa Hong Kongissa ja kävin muutaman kerran paikallisella salilla treenailemassa. Ei ollut hirveän monta vaihtokerrastoa mukana ja treenipaita tuoksahti sitten kolmannella kerralla aika myskiseltä. Siinä lämmitellessäni salin omistaja, noin 120kg iso musta liharekka käveli paikalle puhtaan vaatekerraston kanssa ja murahti: "Take your clothes off".
"Kun lampaat eksyvät vuorille, ne huutavat. Joskus tulee emo. Joskus susi."

Cormac McCarthy, Veren ääriin
Lasse Candé
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 3
Viestit: 20822
Lauteille: Joulukuu 2007

Parhaat pukkarijutut

#21

Viesti Lasse Candé »

Jotenkin just yksi hauskimmista nauruinspiraationlähteistä on sellainen nauruhäpeänsekainen menneen tilanteen muistelu, missä toisaalta tajuaa itse sanoneensa jotain hieman liian hölmöä tilanteeseen ja toisaalta kuuntelija on ottanut jutun jotenkin hieman liian tosissaan. :D

Ei ole oikein niinkuin kenenkään vika ja toisaalta molemmat on vähän tyhmiä tai kusipäitä tms.
grappling
sääreenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 66
Lauteille: Elokuu 2012

Parhaat pukkarijutut

#22

Viesti grappling »

Mojo kirjoitti: Toinen tarina olkoon varoittava esimerkki harjoitteluvarusteiden ja vaatteiden puhtauden laiminlyönnistä. Saman vuoden keväällä olin reissaamassa Hong Kongissa ja kävin muutaman kerran paikallisella salilla treenailemassa. Ei ollut hirveän monta vaihtokerrastoa mukana ja treenipaita tuoksahti sitten kolmannella kerralla aika myskiseltä. Siinä lämmitellessäni salin omistaja, noin 120kg iso musta liharekka käveli paikalle puhtaan vaatekerraston kanssa ja murahti: "Take your clothes off".
Kavitko Impaktilla? :smt003 :peukku:
Mojo
polveenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 2
Viestit: 194
Lauteille: Tammikuu 2009
Paikkakunta: Helsinki

Parhaat pukkarijutut

#23

Viesti Mojo »

Juu juurikin Impakt ja Musta Pantteri olivat kyseessä :smt003
"Kun lampaat eksyvät vuorille, ne huutavat. Joskus tulee emo. Joskus susi."

Cormac McCarthy, Veren ääriin
Kuvake
Jorge
päähänpotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 11231
Lauteille: Kesäkuu 2008

Parhaat pukkarijutut

#24

Viesti Jorge »

:muahaha:

Siis oikeastihan Alain on öbaut mukavin ja joviaalein kaveri, jonka voit kuvitella tapaavasi, mutta saattaahan kaverin ulkomuoto aiheuttaa tiettyä jännitystä :lol:

P.S. Hän inhoaa sydämensä pohjasta sitä, että hänet on kuulutettu matsiin nimellä "Black Panther", vaikka sen kuuluisi olla vain "Panther"
Kuvake
Kari Aittomäki
päähänpotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 16086
Lauteille: Helmikuu 2006
Paikkakunta: Kokkola

Parhaat pukkarijutut

#25

Viesti Kari Aittomäki »

Parhaat pukkarijutut..

No luupää on mainittu. Kun hän ja eräs toinen hän eli Risto kohtasivat kaikuvissa suihkutilaolosuhteissa, silloin synty jännitteitä..
Molempain piti todistaa olevansa toista hauskempi/viksumpi/märempi/paljasjalkaisempi jamuutasellasta, mistä nyt viksut yleensä höpäjää.
Selvyyttä ei koskaan syntynyt koska kenenkään ulkopuolisen oli siitä metelistä turha yrittää erottaa edes yksittäisiä sanoja.
Ainakin he molemmat virnuilivat kovin eli varmaan päästelivät viisaita/hauskoja/outoja juttuja.

Hyväntuulinen Niiniketo oli pukkariendorfiineissään sellanen jutuniskijä että ehdottomasti ois pitäny olla nauhuri mukana.

Hauskin pukkaritapahtuma.. eikäkö toisiks hauskin oli se kun olin kalistelemassa Museokadulla, lopeteltiin ja potkunyrkkeilypuolen sällit siinä samalla teippais varpaitaan. Seassa tuttu naama, entinen kiukkariveikkonen, sellainen perusmukava yliopistopoika, säh.. eiku salibandyn pelaaja. Mutta oli hän jo omaksunut lajille ominaisen Teh Ilmeettömyyden..
- Tjerve-tjerve! Olet tänne siirtynyt!
Iloisesti, niinku tapanani on. Sälli oli mietteliäs, niinku että pitäiskö vastata vai noorata..
- Khmyh. PotkuNyrkkeilyä.
Siis sellasella evvk-sävyllä. Ja sälli oli kuitenkin oikein rento tapaus edellisessa viitekehyksessään. Päästin hymyyn hyvän tujauksen RandleMcMurphya.
- Ah, tyynysotaa!
Samalla kattelin en tapausta vaan niitämuita veikkosia.

Vieressä istuva jutsu-Seppänen meinasi tukehtua kassiinsa, fiksuna jätkänä hän tajusi kaikki nyanssit ja taisi tietää taustatarinatkin.
En tiedä oliko pukkarijuttuni muista hauska, mulla oli ainaskin hauskaa.
Niinku nytki, vaikka tääkin juttu on jo kertoja kerrottu.

Sen hauskimman tapahtuman kertoilen syksymmällä.
Vastaa

Lauteilla

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei potkulaisia ja 49 kurkkijaa