Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Tee oma kepappi

Pannu aina kuumana ja pöydissä tilaa. Keskustelua kamppailulajien ulkopuolelta huumoria unohtamatta. :)

Valvoja: Valvoja

Vastaa
Kuvake
KungFuMiäs
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 2
Viestit: 5372
Lauteille: Tammikuu 2005
Paikkakunta: Vaasa

Tee oma kepappi

#1

Viesti KungFuMiäs »

http://kotiweb.kotiportti.fi/2fast4you.info/kebab.htm" onclick="window.open(this.href);return false; . En nyt ole ihan varma että onko tämä jo postattu tänne, mutta tässä kebab resepti joka on oikeesti hyvä kun se onnistuu.
Kuvake
Korppi
munillepotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 725
Lauteille: Tammikuu 2005
Paikkakunta: Kerava

#2

Viesti Korppi »

Onko siinä jotain erikoista joka voisi epäonnistua? Esim tuossa folioon pakkauksessa?
Kari Mantere

"Quantum materiae materietur marmota monax si marmota monax materiam possit materiari?"
Kuvake
Polvi
päähänpotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 9836
Lauteille: Syyskuu 2005
Paikkakunta: Wisteria Lane

#3

Viesti Polvi »

Täytyypä koittaa. Jos tuo todella on hyvää, niin tuo ohje (ja sen linkitys ;) ) on vuoden kulttuuriteko :p
Arrogance and ignorance go hand in hand
Metallica - Holier than thou
Kuvake
sivarinlötkö
päähänpotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 6855
Lauteille: Kesäkuu 2005

#4

Viesti sivarinlötkö »

Korppi kirjoitti: Onko siinä jotain erikoista joka voisi epäonnistua? Esim tuossa folioon pakkauksessa?
Liian kuuma uuni ja huonosti vaivattu taikinamassa tuottaa melko pitkälti lihamureketta. Ei sillä että sekään pahaa olisi.
Kuvake
KungFuMiäs
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 2
Viestit: 5372
Lauteille: Tammikuu 2005
Paikkakunta: Vaasa

#5

Viesti KungFuMiäs »

Juu siinähän ne epäonnistumisen vaarat tulikin sivarilta.

Siihen voi sitten myös keksiä omia mausteita jos haluaa hieman lisämakua kepappiinsa, minä ainakin laitoin hieman jauheliha maustetta mukaan, toimi ihan ok.
Kuvake
Jussi Häkkinen
päähänpotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 19092
Lauteille: Helmikuu 2005

#6

Viesti Jussi Häkkinen »

Aromisuolaa ja noita muita MSG:tä (natriumglutamaattia) sisältäviä settejä voi välttää esim. käyttämällä sipuli- ja valkosipulijauheita, tuoreesti murskattua mustapippuria ja muita aidompia settejä.

Glutamaatti "puurouttaa" maun. Tosin, se lienee osin kebabissa ideakin...
Jussi Häkkinen

"Karate ei ole tapa kamppailla. Karate on tapa opettaa kamppailua. Nämä ovat kaksi täysin eri asiaa ja erittäin tärkeä asia ymmärrettäväksi."
Kuvake
mronkain
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 8623
Lauteille: Joulukuu 2004
Paikkakunta: Roihuvuori

Re: Tee oma kepappi

#7

Viesti mronkain »

KungFuMiäs kirjoitti: http://kotiweb.kotiportti.fi/2fast4you.info/kebab.htm" onclick="window.open(this.href);return false; . En nyt ole ihan varma että onko tämä jo postattu tänne, mutta tässä kebab resepti joka on oikeesti hyvä kun se onnistuu.
Ja jos ei onnistu niin täältä voi katsoa minne mennä lohduttautumaan.

- Marko
Kuvake
jahkailija
reiteenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 347
Lauteille: Syyskuu 2005

Re: Tee oma kepappi

#8

Viesti jahkailija »

mronkain kirjoitti: Ja jos ei onnistu niin täältä voi katsoa minne mennä lohduttautumaan.

- Marko
:ot:
Siinä melessä mainio tuo kebab-arvostelusaitti että arvostelujen kirjoittaminen on avointa kaikille. Siis vaikkapa ravintoloitsijoille itselleen. Tämän saattaa arvosteluja lukiessaan huomata melko pian... :D
"Kukistan helposti itseäni puolta pienemmän vastustajan jos saan yllätettyä sen takaapäin"
Kuvake
Oitsuki
nilkkaanpotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 44
Lauteille: Tammikuu 2006
Paikkakunta: Espoo

kebabista

#9

Viesti Oitsuki »

Tein tuon reseptin mukaan ja ihan kebablihalle maistui. Jopa ehkä vähän paremmalle kuin kebabpaikoissa. Onpahan tuokin salaisuus nyt murrettu. Kebabin maku perustuu siihen että siinä on pirusti pippuria. :lol:
Alotin brassijujutsun mutta sparrissa menin ihan lukkoon
-FIGHTER-
sääreenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 73
Lauteille: Tammikuu 2006

#10

Viesti -FIGHTER- »

Mä tein niitä pitaleipiä mitkä oli siinä samalla sivulla ja ne näytti, maistu, tuntu ja tuoksu tavallisilta sämpylöiltä. Mutta en mä mikään mestarikokki olekkaan. :)
Kuvake
Zherec
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 1097
Lauteille: Tammikuu 2005
Paikkakunta: Tampere

#11

Viesti Zherec »

-FIGHTER- kirjoitti: Mä tein niitä pitaleipiä mitkä oli siinä samalla sivulla ja ne näytti, maistu, tuntu ja tuoksu tavallisilta sämpylöiltä. Mutta en mä mikään mestarikokki olekkaan. :)
No, tuo ohje nyt on ihan perus sämpylätaikina. Jos siitä saat jotakin erikoista aikaiseksi niin olet joko polttanut ne, tai sitten lisännyt taikayrttejä.

Sivuilla muuten on virhe. Ei se hiiva yli 30-asteessa mihinkään kuole. Kyllä siihen liki 40 astetta tarvitaan.
-Janne Laakso
"10% inspiration, 90% perspiration."
Vastaa

Lauteilla

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei potkulaisia ja 75 kurkkijaa