Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

mronkain
joulu 27, 2006, 11.24
Keskustelualue: Bothoan
Aihe: FMA-lajit Suomessa
Vastaukset: 3
Luettu: 2258

Tietääkseni ei ole uusia tyylejä, jos joku tietää, saa kertoa. Dog Brothersien leir(e)illähän on vierailtu, niin kuin täältäkin on saatu lukea, ja varmasti muillakin sellaisten tyylien leireillä, joita ei Suomessa (vielä) ole, mutta uusia tyylejä en tiedä rantautuneen tänne.

Yhteistyö on kai lähinnä henkilötasolla, mutta tieto kulkee yleensä ja jos joku nimekäs opettaja Suomee tulee ja pitää avointa leiriä, tieto yleensä kulkee ja leirille tulee porukkaa eri tyyleistä. Muutenkin mielestäni Suomessa on suht. avointa tuo eri tyyleihin tutustuminen. Kun tarjonta on vähäistä, ei ole varaa nirsoilla.

- Marko
mronkain
helmi 13, 2005, 14.23
Keskustelualue: Bothoan
Aihe: FMA-lajit Suomessa
Vastaukset: 3
Luettu: 2258

Kiitokset kehuista ensinnäkin, muilla foorumeillahan tosin ei varsinaisesti FMA-ryhmiä ole, jotan sarjassa ei ole kauheasti kilpailua. Mutta, itse uskon että "If you book 'em, they will come." (Wayne's World II:sta mukaillen), eli jos foorumi on olemassa, se ehkä houkuttelee keskustelua. Ja tarkoitus on tietenkin aina keskustelun lisäksi myös tiedonvälitys.

Tyylisuunnista sen verran, että ainakin seuraavia:
Pekiti-Tirsia Kali (sekä PTK Europen kautta että Bill McGrathin kautta)
B.I.F.F. Escrima (Jay Dobrinin)
Escrima Concepts (Latosa)
Inosanto Blend
Kombatan (Ernesto Presas)
Balintawak Arnis
Kaikissa noista tosin ei taida olla nykyisin aktiivisesti opetusta, ainakaan Balintawakia en tiedä missään opetettavan.

Tietääkö joku muita?

- Marko