Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

Anton Puolakka
kesä 5, 2006, 21.39
Keskustelualue: Asehuone
Aihe: Nunchakuista
Vastaukset: 76
Luettu: 7145

Materiaali: kovaa, raskasta laatupuuta, pehmolelut ovat pilteille. Kun puu on tarpeeksi laadukasta, ei tarvitse ostaa nunchakut kuin kerran. Ei ole järkeä ostaa laadutonta tavaraa syystä, että harjoittelisi ne tärviölle. Huonomateriaalisella ei viitsi harjoitella niin kauaa, että ne menisivät tärviölle. Tai sitten ne ovat niin huonot, että hajoavat ennen kuin oikeasti opit mitään.

Jos siis tarkoitus on mikä tahansa muu kuin pysyä liikkumatta ja jonglöörata kauniisti, materiaali on kova. Full stop.

"Mutta kun mä ensin treenaan tälleen helpommin..." joo joo ja opettelet kaikki virheet siinä määrin hyvin, että et voi koskaan kovaan siirtyä.

"Mutta kun mua sattuu..." no ota sitten käteen vaikka softispallo ja harjoittele sillä tappotekniikkaa.

Naru, metalli väsyy eikä lenkkiketju edes elä. Kertovat, että narulla ei voi torjua miekkaa. No, minä olen ihan samaa mieltä.

Maksimoi piiska ulosheiton jälkeen tempaamalla kehoa taakse päin ja huomaa kuinka joustavan muoviseen shampoopulloon voi löydä spiraalin. Alkaa nousta kunnioitus asetta kohtaan. Olisi pitänyt säästää se pullo, kuulostaa niin kalajutulta.

Kopsahdusten poistamisesta kerron sitten opppitunnilla.

Kari, pätkiskelin juuri sailla pajukkoa naapurustossa. Hassua kuinka pyöreä metalli voikin leikata. Innoittamanasi lähden samaan pöpelikköön nunchakujen kanssa.