Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 3 tulosta

Abe Simpson
syys 6, 2006, 01.57
Keskustelualue: Arot ja aavikot
Aihe: Hermopistekamppailusta
Vastaukset: 778
Luettu: 121152

Itse en kyllä taida uskoa kunnolla mihinkään, tieteeseen toki sen verran kuin siihen voi uskoa, tiedostaen että tämän päivän totuudet voivat saada huomenna toiset kasvot. Eniten uskon ehkä siihen, että asioilla on tapana järjestyä. Mistä se sitten johtuu, sitä en tiedä.
Abe Simpson
kesä 14, 2006, 18.26
Keskustelualue: Arot ja aavikot
Aihe: Hermopistekamppailusta
Vastaukset: 778
Luettu: 121152

Uskon vilpittömästi että koko miitin väki olisi innostunut näkemään hermopistekamppailua tapaamisessa ja ottaisi esityksen avosylin vastaan. Tästä ei ole kyse. Eri asia on sitten se, että heille asetetaan näillä keskusteluilla sen verran taakkaa niskaan, että kiinnostus voipi lopahtaa nopeasti - melko selväksi kun on kuitenkin tullut että tekniikoita haluttaisiin nähdä nimeomaan sparrin yhteydessä ja tämän ennakkokeskustelun myötä sparri saattaa hyvin muodostua melkoiseksi superfightiksi. En nimittäin ihan oikeasti jaksa uskoa, että kuvitteellisessa Andy-Kauhanen ystävyyssparrissa voitaisiin välttyä melkoiselta yrittämiseltä, koska puolin ja toisin on heitelty arvioita siitä kuka pystyy pudottamaan ja kenet. Sparriin on siinä vaiheessa jo ladattu sen verran panoksia, että sitä voisi kutsua matsiksi.

Uskon että hermpisteväkeä olisi mahdollista saada miittiin mukaan, mutta näin se ei onnistu, siitä olen kokolailla varma.
Abe Simpson
kesä 13, 2006, 16.30
Keskustelualue: Arot ja aavikot
Aihe: Hermopistekamppailusta
Vastaukset: 778
Luettu: 121152

Yamazu kirjoitti: Hmmh... ehkä kannattaa tosiaan tulla seuraavaan miittiin toteamaan miten se homma toimii... kuvasi taitaa olla pahasti vääristynyt tapahtumasta :D
Niin tai näin, voin hyvin kuvitella että tuo kuva syntyy keskusteluja seuraamalla - oli tunnelma miitissä kuinka lämminhenkinen hyvänsä.