Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

Jasse
tammi 11, 2016, 13.44
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Keskustelua itsepuolustuksesta
Vastaukset: 354
Luettu: 19501

Keskustelua itsepuolustuksesta

Just.... "Vaan kuitenkaan ei edelleekään vissiin tytöille opeteta itsepuolustusta, mikä on minun mielestäni ihan oikeastikin naisvihamielisyyttä."

Itse olen tässä ihan vakavissani miettinyt naisten itsepuolustuskurssien kehittämistä ja järjestämistä. Suurin kysymys omassa mielessäni on se kuinka voisin saada naiset ymmärtämään elämän realiteetit ja vaaratilanteiden ennakoinnin sekä välttämisen, mutta myös valaa heihin itseluottamusta ja taisteluasennetta niin että mahdollisen tilanteen sattuessa pyrkivät taistelemaan ja pakenemman.

Kun kerroin pikkusiskolleni ajatuksestani aloittaa tällaiset kurssit oli reaktio suunnilleen " Jes! Kai sä opetan sit jonkun heiton ja miten vedetään kundi nippuun." Ehkä se realismi pitäis unohtaa ja opettaa vaan että: "Jos päällekarkaaja pääsee lähikontaktiin, työnnä eli upota sormesi hyökkääjän silmiin ja sano “nyt nouset rauhallisesti päältäni ja sitten minä vedän nämä sormet silmistäsi pois.” :/