Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

Jasse
maalis 13, 2019, 07.58
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Onko kamppailu- ja itsepuolustuslajien harrastaminen yhtä loukkaantuneena olemista vai olenko pelkästään liian vanha?
Vastaukset: 61
Luettu: 8699

Onko kamppailu- ja itsepuolustuslajien harrastaminen yhtä loukkaantuneena olemista vai olenko pelkästään liian vanha?

Nelkyt ei tosiaan pitäis olla liian vanha painiin. Ainakaan harrastusmielessä. En tiedä missä treenaat mutta jos GB-gymillä niin pahoittelen loukkaantumista. Ja muutenkin. Meillä maanantain lukkopainitreenit on aika fyysiset, monesti pystypaini painoitteiset, ja vapaaottelijat käy siellä draivaamassa. Hyvät treenit. Jopa tappelusmielessä. Siihen kun vielä yhdistää vaparin tai nyrkkeilyn.

Minä (jJasse) olen aika kädet täynnä duunin ja koulun kanssa tällä hetkellä mutta vedän kyllä seminaareja ja yksäreitä kunhan ajasta, paikasta ja rahasta sovitaan.

Mulla saattaa olla pikkasen eri jenga cätsiin kun Aittosumulla 😉 mutta kyllä cätsi on ihan hyvää IPtä ylösnousuineen ja koukkuineen. Ennenmuuta hyvää atletiikkaa ja sitkeystreeniä.