Nyt voit liittyä etupotkijaksi näppärästi ja nopeasti PayPalin kautta tästä linkistä. Tukemalla Potkua pidät sivustoa pystyssä. :)

Kuva

Haku löysi 3 tulosta

Eizei
huhti 8, 2020, 16.33
Keskustelualue: Dojang
Aihe: Hankido
Vastaukset: 123
Luettu: 42390

Hankido

Osui silmään... Hankidon toiminta taisi tämän myötä loppua Suomessa.

Eizei
marras 20, 2013, 22.13
Keskustelualue: Dojang
Aihe: Hankido
Vastaukset: 123
Luettu: 42390

Hankido

Kiitoksia vastauksesta! Katon kun pääsen tonne "varastolle" jos kerkeis jossain vaiheessa decoodaamaan nuo digimuotoon ja polttelemaan levylle. Vaihtu kaupunki tossa aikas äkkiä ja kamat edelleen kaupungissa 1. Mutta palaillaan videoiden suhteen asiaan! :)
Eizei
touko 1, 2013, 14.33
Keskustelualue: Dojang
Aihe: Hankido
Vastaukset: 123
Luettu: 42390

Hankido

Oliks hyvin porukkaa leirillä?

Tosta Hankidon vaikuttamisesta Han Moo Do:on ja HJMS:n vielä... Toi "voimakkaasti" voidaan varmaan nähdä aika monella tavalla. Hankidon kehitystyö epäilemättä on vaikuttanut Hojikseen ja sitä kautta Hanskiin jos veljekset keskenään ovat aktiivisesti painineet. Selkeämpi yhteys taitaa kuitenkin olla Jae Namista Hojiksen kautta Han Moo Do:on kuin varsinaisesti Hankidosta lajina. Lajin "systeemistä" vaikutusta näihin toisiin on vaikeampi sanoa. Lajit kun ei ole vain läjiä tekniikoita. Ikään kuin väittäisin, että elämänmittainen painiminen Jae Namin kanssa vähän kaikkee olisi hieman erilainen kokemus, kuin Hankidon riviharrastamisesta irtoava vaikutus. Mutta tuonhan voi kattella monella tavalla. Vaikutus on aikas kiistaton.

Miten muuten olet Sami kokenut Myungin veljesten lajien "kommunikoivan" keskenään? Tuntuuko tsydeemin läpi, että "veljekset kuin ilvekset"? :D Sullahan Hojisdani on kans taskussa ja olis kiva kuulla kokeneen ukon ajatuksia aiheesta. Jos muuten haluat, voin toimittaa sulle Michiganin kisoista sun ja veljes näytöskamaa videomuodossa. En muista oonks aikasemmin jo tarjonnu...? Sattuu olemaan velipojan vanha VHS tossa tallella. :)