Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Eizei
tammi 27, 2019, 18.41
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Suurimmat vyöarvot Suomessa
Vastaukset: 183
Luettu: 49811

Suurimmat vyöarvot Suomessa

Inseonilla on HJMS 7.dan, Hanmoodo 6.dan ja TKD 5.dan. Muista en ole kuullut eikä varmaan näitä Moo Yae Do wirityksiä ole syytä laskea.
Eizei
tammi 27, 2019, 05.33
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Suurimmat vyöarvot Suomessa
Vastaukset: 183
Luettu: 49811

Suurimmat vyöarvot Suomessa

Young Suk on näyttänyt minulle 6.dan Taekwondo ja 7.dan Hoijeonmoosool sertinsä. Tuo 5.dan on Myoungin hänelle myöntämä Hoijeonmoosoolin miekkatekniikka-arvo, josta olen muistaakseni nähnyt myös sertin. Hojiksessa on myönnetty daneja osa-alueittain. Haedong Kumdossa Suk on kertonut omaavansa danin myös (kertoi vasta vähän aikaa sitten), en tiedä minkä, mutta jos, niin veikkaan ykköstä. Sen verran hän on ajan saatossa demonnut matskua.
Lisäksi sanonut, että Myoung myönsi hänelle aikanaan 8.danin hojiksessa muttei ottanut tätä silloin vielä käyttöön, vaan säästäneen tätä tulevaisuuteen. Kertoi tämän ottaessaan Hanmoodo 8.danin käyttöön.

Tämä tarkoittaisi puhumansa perusteella 8+8+6+5+1=28 mikäli HK dan on ykkönen.

Olen törmännyt Suomessa korealaisten lajien piirissä (ei koske vain toimijoita kenen kanssa olen tekemisissä) toimintatapaan, että korkeimmilta oppilailta on otettu dan pois. Yksi päivä vaan kerrottu, ettei sitä sulla enää ole. Sitten se on myös saatettu antaa takaisin. Sitten on tätä että annetaan vyö muttei sertiä ja sertiin vedoten voidaan sitten tarvittaessa kertoa, ettei sulla oo oikeesti vyötä. Nää väännöt on mun mielestä ihan lapsellista pelleilyä. Ja sitten tietysti danien jakamista kenelle tahansa aivan häpeilemättä.

Mulle on kans tarjottu daneja, mutta tiettyjä vastuita vastaan. Tietysti sitä vois sanoa, että kyllä tokkiisa ja sitten lähtee vetämään jos vaan danin haluaisi vailla vastuuta. En oo tällaiseen tarttunut.

Dan voi olla kyllä niin sitä ja tätä. Oikein pahaa tekee, kun miettii mitä kaikkea psskaa on nähnyt ja millä motiiveilla jengi näitä hommia tekee.