Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

PetriP
joulu 2, 2013, 20.17
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: BJJ SM 2013
Vastaukset: 27
Luettu: 6892

BJJ SM 2013

JanneM kirjoitti: Niin. Eihän siihen huippusarjaan eli eliten sarjaan tietenkään ole niin paljoa kisaajia.
Näitä voisi judon parissa verrata vaikka SM-kisojen ja alempien vöiden SM-kisojen yhdistämiseen. SAmalla tavalla judossakin siis jaetaan "SM-mitaleja" alemmillekkin vöille.

T: Judon suomenmestari 2009 ;)
Judon alempien vöiden SM ei ole SM kisa vaikka se on nimessä. Hontai on kisalle vain antanut tuommoisen nimen, mutta mitään liiton sanktiointia moiselle ei ole. Kuka tahansa voi antaa kisalle nimeksi vaikka alempienvöiiden MM, mutta silti se olisi vain kisa muiden joukossa.

Mutta sen elite-porukan kisan sujuvuuteen vaikuttaa se onko kisat kerralla vai ei. En tiedä millä aikataululla kisat sujuvat, mutta olettaisin että ne venyvät pahasti ja mahdollisesti rokottavat parhaiden virettä?
PetriP
joulu 2, 2013, 14.30
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: BJJ SM 2013
Vastaukset: 27
Luettu: 6892

BJJ SM 2013

JanneM kirjoitti: BJJ SM-kisat ovat tänä vuonna kautta aikain suurimmat.
Kilpailijoita on jopa 461 kappaletta joten se on valtava määrä tähän maahan.

http://www.bjjliitto.fi" onclick="window.open(this.href);return false; sivuilta löytyy osallistujat ja kaaviot

Takedownin artikkeli aiheesta.
http://takedown.fi/fi/uutiset-takedown/ ... at-koskaan" onclick="window.open(this.href);return false;
Onhan ne isot kisat mutta se että heikotkin pääsee kisaamaan SM kisoissa on vähän outoa. Judossa on vyöraja ja lisäksi moni ymmärtää jäädä jo muutenkin kotiin.
Judossa isoimmat kisat ovat aivan muut kuin arvokisat. Vaikkapa Kouvolan kisa[/linkki] jonne jouduttiin rajoittamaan osallistujamääriä.

Tietty jos on tarkoitus järjestää viihdykettä osallistujille niin mikäs siinä. Itse huippuotteluiden kannalta pienempi kisa on toimivampi.