Nyt voit liittyä etupotkijaksi näppärästi ja nopeasti PayPalin kautta tästä linkistä. Tukemalla Potkua pidät sivustoa pystyssä. :)

Kuva

Haku löysi 3 tulosta

PetriP
touko 2, 2014, 14.36
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Diplomit
Vastaukset: 40
Luettu: 3295

Diplomit

Hauki kirjoitti:
PetriP kirjoitti: Oiskohan toi mustan diplomi kiinni siitä, että ilmoittiko seura omassa ilmoituksessaan myös mustan vyön suorittaneet? Me ei niitä ilmoitettu koska eihän niitä seurassa suoritettu.
Nyt menee kyllä täysin mutulla, mutta kuulostaisi siltä että tuosta sen täytyy olla kyse. Ilmoitittekos ruskeat, eihän niitäkään ennen tätä vuotta ole seurassa suoritettu?
Ei ilmoitettu, mutta en tiedä saivatko suorittajat diplomeita kun en koskaan kysynyt. Olettaenkin eivät saaneet eivätkä lienee osanneet sellaista odottaakaan.
PetriP
touko 2, 2014, 07.40
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Diplomit
Vastaukset: 40
Luettu: 3295

Diplomit

Hauki kirjoitti:
Tyttö kirjoitti:
PetriP kirjoitti: Judossa on diplomit vyösuorituksista. Ja haittan on se ettäminä niitä sitten jouduin jakamaan. Ei ole mitään tietoa arvostivatko saajat niitä. Mutta vhän turhan oloisia.

Ai niin, mustan vyön suorittamissesta ei tule mitään diplomia. Ainosataan puumerkki passiin.
Onko diplomien antaminen seurakohtainen valinta? Ainakaan itse en ole yhtään vyökoediplomia nähnyt.
Ainakin niiden saapuminen saattaa kestää piiitkään. Muistaakseni sain itse jonkin vyön diplomin vasta seuraavan vyon diplomin jälkeen.

Ja näyttäisi noista mustistakin vöistä diplomi nykyään tulevan.
Joo siinä oli viive, koska kun vöiden suorittajat oli ilmoitettu liittoon vuoden lopussa, niin sitten liitto painattaa diplomit ja lähettää seuraan. Ja seurakohtaisuutta voi hyvinkin tulla siinä kohtaa laittaako seuran yhteyshenkilö ne saunanpesään, vain kantaako salille jaettavaksi. Ja lisä viivettä tulee helposti siinä kaunanko ne lojuu siellä. Kun siivosin kaappia siellä oli jakamattomia diplomeita varmasti 200. Varsinkin keltaisen vyön suorittajsta moni ei ole enää jäseniä siinä vaiheessa kun diplomi saapuu ja en niitä sentään ruvennut postittelemaan.

Oiskohan toi mustan diplomi kiinni siitä, että ilmoittiko seura omassa ilmoituksessaan myös mustan vyön suorittaneet? Me ei niitä ilmoitettu koska eihän niitä seurassa suoritettu.
PetriP
touko 1, 2014, 15.03
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Diplomit
Vastaukset: 40
Luettu: 3295

Diplomit

Judossa on diplomit vyösuorituksista. Ja haittan on se ettäminä niitä sitten jouduin jakamaan. Ei ole mitään tietoa arvostivatko saajat niitä. Mutta vhän turhan oloisia.

Ai niin, mustan vyön suorittamissesta ei tule mitään diplomia. Ainosataan puumerkki passiin.