Moi! Luo tili ja ota osaa iloiseen keskusteluun. 🙂

Haku löysi 2 tulosta

PetriP
Tammi 14, 2016, 09.53
Keskustelualue: Kenttä
Aihe: Tunas Close Combat (TCC)
Vastaukset: 57
Luettu: 9904

Re: Tunas Close Combat (TCC)

YJT kirjoitti: Mitä hyötyä on kamppailuharrastuksesta ylipäätään? Varmaan yleisin hyöty on, että on kiva harrastus, ja kunto kohoaa. TCC voinee tarjota samaa...
Ja on siinä suhteessa varmaan ihan yhtä hyvä kuin muutkin lajit. Ongelmaksi - jos tavoittelee pitkäikäisyyttä - on se että miksi joku tulisi meille eikä vaikka Krav Magaan?
PetriP
Tammi 13, 2016, 16.42
Keskustelualue: Kenttä
Aihe: Tunas Close Combat (TCC)
Vastaukset: 57
Luettu: 9904

Re: Veitsiä vastaan toimiminen

sinappi kirjoitti: Mitä tulee Natusen Tunas Close Combatiin, niin ihan ensiksi ajattelin, että onpa turhan kunnianhimoista kehittää oma lajia tuossa vaiheessa omaa harjoittelua. Sitten mietin, että jos kerran Suomessa jo harjoiteltavissa lajeissa on Natusen näkemyksistä poikkeava lähestymistapa, niin ei kai siinä sitten vaihtoehtoakaan jää. .
yleensä oman lajin perustaminen on turhan kunnianhimoista. Ne kuolee pois paitsi muutama onnekas. veikkaisin, että aikasemmalla kamppailukokemuksen määrällä ja onnistumisen tosennäköisyydellä on positiivinen korrelaation.

Ja vaikka tässä on omalähestymistapa niin markkinoinnnillisesti ongelma on se, että mitä hyötyä normi jantterille tästä on?