Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 3 tulosta

IIsakki
maalis 3, 2015, 22.07
Keskustelualue: Asehuone
Aihe: Ampumataito
Vastaukset: 559
Luettu: 69345

Ampumataito

http://www.nextleveltraining.com/produc ... ing-pistol" onclick="window.open(this.href);return false;
IIsakki
joulu 12, 2013, 19.21
Keskustelualue: Asehuone
Aihe: Ampumataito
Vastaukset: 559
Luettu: 69345

Ampumataito

Mä oon ymmärtänyt, ettei tuo Glöckilta "kynsillensä" saaminen ei oo mitenkää tavanomaista.. onhan se vähän sellanen kirveellä veistetyn mallinen...
IIsakki
joulu 11, 2013, 16.51
Keskustelualue: Asehuone
Aihe: Ampumataito
Vastaukset: 559
Luettu: 69345

Ampumataito

Itsehän olen täysrookie mitä ammuntaa tulee mutta tuosta kuivien vetelystä. Sra-kurssilla opeteltiin laukaisua periaatteessa kolmella lailla:
1. Toi edellä mainittu pariteknikka
2. Veto kotelosta -> käsittely otteeseen -> Rauhallinen tähtäinkuva otto ja rauhallinen laukaisu (aikana kuva säilyy) -> käsittelyotteeseen, aseen viritys -> koteloon. ja sitten alusta
3. sama kuin vaihtoehto 2. mutta erotuksella: "kylmiä" toistoja x määrä, ja niiden jälkeen "sama" harjoite: ase yhdellä patruunalla ladaten. Tosin tätä ei enää voi sanoa täydelliseksi kuivaharjotelluksi. :smt003

Oli siinä muutakin mutta noin hätäisesti muisteltuna pääpiirteissään.
Glockiin on muuten (yllätys yllätys :roll: ) saatavilla sellanen reset-liipasin (suom. viritys?), että naskutella issesseen.
AlexMachine kirjoitti: Opin muuten uutta kun viimeksi ammuin IDPA luokituksen - Glock keskisormi/Knuckle. Eli minulla tuli, kuten monella muullekin näköjään, keskisormen rystysestä seuraava nivel saakelin kipäksi ja turvonneeksi. Googlettelin asiaa pienellä hionnalla, siis liipasinkaaren alaosan homma voisi helpottaa. Ote on sen verran korkea että ilmeisesti rekyyli tuntuu tuossa nivelessä ja kun satoja laukauksia on ampunut, sen huomaa.
Huomasin saman kun hypistelin pitkän aikaa kaupassa erimallisia glökkejä. Mutta ei ampuessa ole tulut mitään, tosin minulla ei ole suuria määriä laukauksia alla..