Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

kollegiassessori
tammi 1, 2011, 14.02
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Martin Rooney & Pavel Tsatsouline - Freshinä pysyminen
Vastaukset: 168
Luettu: 15894

Martin Rooney & Pavel Tsatsouline - Freshinä pysyminen

Mjölnir kirjoitti: Martin Rooney sanoo ihan samaa: jos sinut on muserrettu joka harjoituksen jälkeen, opit vain olemaan muserrettu.
Nyt ei voi kuin allekirjoittaa paksulla tussilla. Kun nyt oon yhdeksäntoistavuotias nuor mies, törmää kamppailu-urheilun puolella hyvin usein "eeppisiin taistoihin." Toinen ikäiseni tulkitsee minut kilpailijaksi, jolle ei tietenkään voi antaa milliäkään periksi, eikä harvinainen ole sellainkaan tilanne, jossa jo kypsemmän iän saavuttanut herrasmies kokee tarpeelliseksi alleviivata olemistaan pistämällä vähän teiniä turpaan. Kolmekymmentä lisäkiloa on hyvä kaveri siihen hommaan. Toisinsanoen sparripainotteinen harjoittelumetodi ei aina välttämättä salli "freshiä" treenaamista, vaan paikastaan yhteiskunnassa saa taistella päivästä toiseen. Muutaman kerran on ollut loukkaantuminen lähellä, jonka tähden huomio matsaamisessa keskittyykin lähinnä siihen, että saadaan kumpikin osapuoli kotiin kaikki raajat mukanaan.

Kun kehittyminen muutuu selviytymiseksi, saa harjoittelun mielekkyyttä kaivella sohvan pohjalta. Syvästi toivon, että vanhetessani kilpakumppanuus jäisi taaksepäin ja sparri olisi todellakin sitä harjoittelua, eikä egojen kalsketta.