Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

kollegiassessori
joulu 16, 2010, 19.55
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Potkulaisten lemmikit
Vastaukset: 306
Luettu: 23450

Potkulaisten lemmikit

Vähän on yksipuolinen kani. Missä sen toinen korva on?
kollegiassessori
syys 14, 2008, 11.13
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Potkulaisten lemmikit
Vastaukset: 306
Luettu: 23450

Re: Potkulaisten lemmikit

Mä varmaan hankin kissan kunhan järkevään elämäntilanteeseen pääsen. Koirista en oikein välitä paitsi tälläisistä. Ne on niin symppiksen tuntuisia että samaistuin heti.

Mutta kuka pistää paremmaksi kuin serkkuni? Hänellä on tällä hetkellä viisi vinttikoiraa plus kaksi hoitokoiraa eli seitsemän koirallista sorttia, hemmetin iso akvaario, iguaani, pari kolme pienempää liskoa, kaksi marsua, jokin muu jyrsijä ja vissiin jotain lintujakin. Niin ja hevonen.

Pari näistä koiristakin on tullut mukaan Irlannista, jossa serkkuni ruokki näitä kahta kulkukoiraa. Tultuaan takaisin Suomeen hän tuskasteli hetken, lensi takaisin Irlantiin, otti koirat ja takaisin Suomeen.

Hevonen taas tuli kun serkkuni kämpän eteen parkkeerasi auto joka kuljetti hevosta ja kuskit pitivät taukoa reissustaan. Serkkuni jutteli heidän kanssaan hetken ja kävi ilmi että konia vietiin makkaratehtaalle. Sitten serkkuni kysyikin jo että mitä hevonen maksaa, haki rahat ja nykyään tämä meetwursti juoksentelee jollain pellolla.

Eli joo. Jotain rakkausongelmiakin tälle serkulleni tuli kun tuli pattitilanne etto joko elukat tai minä. Arvatkaa kumpiko lähti. :smt044