Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

Rawson
touko 28, 2014, 08.26
Keskustelualue: Bothoan
Aihe: FMA-Boxing
Vastaukset: 14
Luettu: 11348

FMA-Boxing

Eilen oli Hipkolla aiheesta 2 h ilmaisseminaari. Kivasti oli porukkaa. Tässä omaa analyysiani harjoitteista, joita ei vähäisen kokemukseni takia kannata ottaa liian vakavasti:

Niistä lajeista, joita olen kokeillut, harjoitteissa oli eniten piirteitä Combat Hapkidosta ja Streetwisesta. Lyönnit, torjunnat ja lähietäisyydelle pyrkiminen oli sellaista yhtenäistä flowta. Torjunnat tehtiin Streetwisesta tutuilla kämmen pään sivuun ja kyynärpää eteen (destroy-torjunta). Tavoitteena siis että vastustaja lyö nyrkkinsä rikki kyynärpäähän. Tavoitteena oli päästä clinchiin joko jommalle kummalle sivulle/suoraan edestä, jonka jälkeen polvia nivusiin ja viimeistely kyynärpääiskuilla päähän molemmin puolin. Varsin brutaalia meininkiä siis ja itse käyttäisin tuollaisia tekniikoita vasta ip-tilanteen ollessa todella paha.