Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Rawson
maalis 16, 2015, 08.58
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Defendo Green
Vastaukset: 122
Luettu: 60027

Defendo Green

Suomen historian ensimmäinen Defendo Greeniin perustuva Lähitaistelu 1 kurssi on nyt pidetty ja sain kunnian olla mukana. Tuntuu hämmentävän vaikealta alkaa kertomaan kokemuksesta, koska en pysty muodostamaan vertailupohjaa aikaisemmin osallistumiini ip- etc. seminaareihin. Tämä kurssi oli jokaiselta elementiltään niin omalla tasollaan. Kokonaisuus ja sen palaset tuntuivat kaikilta osin niin loppuun hiotuilta.

Harjoitteiden detaljitasolle en halua tässä ymmärrettävistä syistä mennä. Kurssi alkoi mentaalisella valmennuksella/valmistautumisella. Kiertoilmaisuja ei käytetty vaan asioista puhuttiin niiden oikeilla nimillä. Se oli mielestäni tärkeää oikeanlaisen mindsetin luomiselle. Pidin ihan jokaista harjoitetta tarkoituksenmukaisena. Saan herkästi näppylöitä, jos opetettu tekniikka tms. tuntuu itsestä epärealistiselta. Tuollaista tunnetta itselläni ei tullut koko viikonlopun aikana. Kaikki toimintamallit ja tekniikat olivat selkeästi perusteltavissa.

Kurssi huipentui kahteen mielestäni varsin realistiseen skenaarioharjoitteeseen. Itselleni jäi kuva että oppimistavoitteet saavutettiin hienosti. Tavalliset suomalaiset miehet saatiin toteuttamaan aggressiivisia ja brutaaleja hyökkäyksiä(puolustautumisia). Itse näen tällaisen harjoittelun erittäin tärkeänä oikeanlaisen mindsetin luomiselle. Lisäksi kun voidaan todeta sodankäynnin strategioiden muuttuneen ympäröivässä maailmassa, haluaisin itse nähdä tämänkaltaisen koulutuksen monistuvan maassamme maantieteellisesti laajemmalle.
Rawson
syys 21, 2014, 11.01
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Defendo Green
Vastaukset: 122
Luettu: 60027

Defendo Green

En MPK:n koulutuskalenterista löytänyt aiheeseen liittyvää kurssia. Tuleeko myöhemmin mukaan vai onko rajattu pois vapaaehtoispuolelta?