Nyt voit liittyä etupotkijaksi näppärästi ja nopeasti PayPalin kautta tästä linkistä. Tukemalla Potkua pidät sivustoa pystyssä. :)

Kuva

Haku löysi 1 tuloksen

Rawson
tammi 5, 2015, 13.30
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Miksi lopetit lajisi?
Vastaukset: 54
Luettu: 8452

Miksi lopetit lajisi?

Ensimmäisen RBSD lajin lopetin, koska se ei mielestäni ollut riittävän RBSD. Liikaa erilaisia vasteita samaan herätteeseen. Lisäksi välillä oli tunteja kun ei tullut edes hiki. Koko tunti meni käsiasetta vastaan puolustautuessa. Jäivät endorfiinit saamatta.

Toinen RBSD laji alkoi hyvin ja harjoittelu oli enimmäkseen mielekästä. Usein pystysparria tai painia treenin lopuksi. Hyvä vetäjä joutui kuitenkin lopettamaan ja yksi tunti liikesarjoja uuden vetäjän treeneissä riitti mulle.

Kolmatta RBSD lajia kävin oikeastaan vain kokeilemassa puolentoista kuukauden ajan. Salin toiseksi isoimpana jouduin aina idästä tulleen n. 190 cm/105 kg terminaattorin lattiamopiksi. Tekniikoiden harjoittelu hänen kanssaan oli hyvin turhauttavaa. Tuolla laji vs. laji ketjussa oleva judoka Staniszewskin sparrisessio näyttää vähän samalta, mutta olin toki paljon huonompi kuin tuo aikidoka. Sen lisäksi hän potki aivan järkyttävän kovaa. Yksi pieni hupsista ja mut olisi kannettu paareilla ulos. Se laji sitten jäi, mikä oli sääli. Itse lajin koin todella hyväksi.

Summa summarum: joko opetus/opetusohjelma ei ole miellyttänyt tai sopivaa harjoitteluparia ei ole ollut saatavilla.