Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

MNO
heinä 15, 2011, 18.31
Keskustelualue: Dojo
Aihe: Yuishinkai karate
Vastaukset: 51
Luettu: 16852

saarikko kirjoitti:
Jussi Häkkinen kirjoitti: Heh, prosentuaalinen kikkailu on vain aina niin...huvittavaa.

Yuishinkai on sellaista paremman laidan japanikaratea (parasta pääsaarten karatea mitä maastamme voi löytää), myös kovasti senseinsä näköistä Suomessa (tuo ei ole moite). Porukka on leppoisaa, meininki kohdallaan.
Joo, toi on totta. Myös Suomessa jutut on senseinsä näköisiä aivan samoin kuin Englannissa, Etelä-Afrikassa tai ruotsissa -hups Japani meinas unohtua :) karatepuoli on Konishin Shindo Jinen Ryu:sta johon sitten vaikuttanut yks jos toinen tekijämies. Asetekniikat ovat Tairalta vanhan Inouen jäljiltä eli Ryukyu KobuJUTSU Hozon Shinkokai. Matskua on jo tässä kompossa toista sataa kataa, joten kai siinä jotenkin johonkin suuntautuu. Mitä sitten harjoittelulta etsiikään. Pienenä triviana voisin kysyä kuinka monessa kamppailulajien kirjassa on yhteydet Yuishinkaihin tai toisena minkä lajien Suomeen tulon historiaan kuuluu myös Shaolin?
Olisko ainakin 11 kamppailulaji kirjassa yhteydet Yuishinkaihin? :oops:
+2 tai 3 kirjaa joilla yhteydet Shaoliniin?