Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

Wiljam
loka 29, 2006, 20.27
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Miksi treenata, ellei tapellakseen?
Vastaukset: 199
Luettu: 23414

Sylvesteri kirjoitti:
Hna kirjoitti:Oli harrastus mikä tahansa, sen syy usein ei ole "sit mä tarviin sitä tilanteessa x", vaan itselle mieluisa ajanviete.
Olet varmasti oikeassa. Luulen kuitenkin, että kun ihminen valitsee kamppailulajin, takana on useimmiten tuollaisia ajatuksia. Sitten ne ajan kanssa karisee kun huomaakin että eipä niitä taitoja kovin usein ole tarvinnutkaan ja niiden tuoma käytännön hyöty jää siihen kuntoon sekä itsetuntoon -nips-
aloittaessani kamppailulajiharrastustani juuri tappelujutut tuntuivat "kovilta" ja "siisteiltä". vaikka ei silloinkaan se tappelu vaan se mystiikka "mulla on X.Y dania ja osaan lentää!"

kauaa ei kulunut kun huomasi, että muut syyt, mitä tässä ketjussa on jo mainittu, nousivat tärkeään osaan harrastamisessa. ip-aspekti on edelleen mukana, mutta noin muuten en varsinaisesti pitkään aikaan ole katsonut reenaavani tappelun takia.