Nyt voit liittyä etupotkijaksi näppärästi ja nopeasti PayPalin kautta tästä linkistä. Tukemalla Potkua pidät sivustoa pystyssä. :)

Kuva

Haku löysi 3 tulosta

JanneM
huhti 13, 2014, 03.24
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: Lukkopaini ja BJJ
Vastaukset: 10
Luettu: 7067

Lukkopaini ja BJJ

Riku Ähvä kirjoitti: Vastasin että pelkkää BJJ:tä, koska meillä on tällä hetkellä tilanne ettei ole yhtään virallisia lukkopainitreenejä missä opeteltaisiin lukkopainitekniikoita. Tosin meillä on open matit jossa porukkaa treenaa puvulla & ilman.
Sanoisin, että teilläkin treenataan sekä että sillä perusteella, että teiltä käydään kisaamassa (tosin nykyään valitettavan harvoin ylipäätään) sekä puvulla että ilman.
JanneM
huhti 12, 2014, 14.59
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: Lukkopaini ja BJJ
Vastaukset: 10
Luettu: 7067

Lukkopaini ja BJJ

Andy kirjoitti: Onko Suomessa yhtään seuraa, jossa treenattaisiin pelkkää lukkopainia eikä mitään muita lajeja kuten BJJ tai vapaaottelu?
SKeletor wrestling Joensuussa ja Submission fighting Lohja (ehkä. En muista mistä oli submission fighting niminen seura ADCC amatööri SM kisoissa) tulevat mieleen. En ole täysin varma treenataanko niissä jotain muutakin, mutta en ole ainakaan kuullut että treenattaisiin.
JanneM
huhti 12, 2014, 07.21
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: Lukkopaini ja BJJ
Vastaukset: 10
Luettu: 7067

Lukkopaini ja BJJ

Uskoisin, että lähes 100% suomalaisista BJJ seuroista tarjoaa myös lukkopainia. Suhde seurojen sisällä on moensti vahvasti puku painotteista.

Esim Jyväskylässä 3xlukkopaini 3xpuku paini 2xMMA 3xvapaavuoro Näiden lisäksi keskiviikon lounas BJJ/lukkopaini 2xkisaryhmän treeni joissa joko puvulla tai ilman riippuen seuraavista isommista kisoista, 2x tyttöpaini jossa ilmeisesti pääsääntöisesti puvulla, mutta ilman pukua kun lukkopainit ovat lähestymässä sekä semi vakiintunut lauantain aamu-MMA.
Jyväskylässä siis melko 50-50 jos vaparia ei lasketa.
Monessa muussa seurassa puvulla selkeästi enemmän. Ja niin meilläkin ennen kuin teimme hieman muutoksia treenikalenteriin.

Edit: Piti kirjoittamani vielä, etät on paljon enemmän sueroja jotka tarjoavat lukkopainia vaan ei puku painia kuin niitä jotka tarjoavat vain pukupainia nmutta ei lainkaan lukkopainia.