Nyt voit liittyä etupotkijaksi näppärästi ja nopeasti PayPalin kautta tästä linkistä. Tukemalla Potkua pidät sivustoa pystyssä. :)

Kuva

Haku löysi 1 tuloksen

JanneM
marras 15, 2018, 20.33
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Virtuaalivaluutat
Vastaukset: 5
Luettu: 630

Virtuaalivaluutat

Nyt kryptovaluuttojen boomissa Paypalin kehittäjät ovat lähteneet mukaan hommaan kehittelemällä Initiative Q kryptovaluutan. Tai kyse ei ole niinkään valuutasta kun uudesta maksujärjestelmästä minkä pitäisi korvata luottojärjestelmät ja mitä lie.
Homman pohjana tulisi olla tulevaisuudessa firman oma applikaatio joka toimisi rahan välittäjänä ja valuuttana appissa olisi heidän oma virtuaalivaluutta Q.
Puheet on ainakin kovin isot ja heidän lähtöstrategiansa on vähintäänkin erikoinen. He jakavat kutsuja järjestelmäänsä minkä kautta voi pankittaa tätä Q valuuttaa jonka tavoitteena on muuntua 1:1 dollareiksi jossain lähitulevaisuudessa. Kahdessa vuodessa olisi tarkoitus myydä vähintään 100 miljoonalla dollarilla Q valuuttaa ja vuoden 2021 jälkeen (ei hajua milloin sen jälkeen) pyörittää yli 5 miljardin dollarin maksuverkostoa.
Kun näin kutsulinkkejä jaettavan aluksi mietin, että onko kyseessä joku cyberhyökkäys tai muu huijaus, mutta näin Rojolan lähteneen mukaan, niin itsekkin päätin kokeilla mennäänkö tässä häpeäpaaluun vai onko hommassa perää. AInakin se on (vielä) maksutonta joten miksikäs ei.

Oheisesta linkistä lisätietoja
https://initiativeq.com/invite/HIZffNYaQ


Ja kyllä. Kyseessä on minun kutsulinkki, mutta jos sen haluaa ohittaa, niin poistaa kaiken .com jälkeisen hölinän