Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

JanneM
maalis 18, 2018, 19.30
Keskustelualue: Niksinurkkaus
Aihe: Emoji-hymiöt
Vastaukset: 46
Luettu: 16488

Emoji-hymiöt

Miksi niiden kirjoitettujan hymiöiden pitää olla juuri skypen hymiöitä? Ensinnäkään skypen 74 miljoonaa käyttäjää ei juurikaan käytä sitä kirjoittamalla vaan videopuheluita soittamalla.
ERikoisuuden tavoittelu on ihan jees mutta jos siitä on enemmän haittaa kun hyötyjä niin olisko parempi että ne kaksi olis samaa huttua kun muualla ja sitten palkista saisi poimittua ne hauskemmat.?
JanneM
maalis 18, 2018, 18.02
Keskustelualue: Niksinurkkaus
Aihe: Emoji-hymiöt
Vastaukset: 46
Luettu: 16488

Emoji-hymiöt

Lasse Candé kirjoitti: maalis 18, 2018, 16.55 Ehkäpä sellainen ehdotus ratkaisisi kaiken tämän, että vastauslaatikon yläpuolella näkyisi sitten jokin yhtenäinen kokoelma hymiöitä.

Ja sitten kuitenkin kaksoispiste) ja kaksoispisteD olisivat ehdottamiani perushymiöitä. Siis koska eihän näitä kahta merkkijonoja ole pakko varata sellaisille hymiöille jotka näkyvät hymiövalikossa. Koko valikon ideahan on että niistä voi poimia sen sijaan että näppäilisi manuaalisesti.



En muuten pitäisi yksilöllisyyttä tällaisessa asiassa mitenkään tavoiteltavana. Valtavirta on tällaisessa valtavirtaa varsin hyvästä syystä.
Tää on mun mielestä hyvä idea.

Mä en muutenkaa jaksa katsoa mitä kirjoitan ja käytän paljon perus hymiöitä tekstissäni. Olisi järkevämpää, että kaksoispiste sulku ja kaksoispiste D olisivat pikakomentoja noihin Lassen mainitsemiin persuhymiöihin. Varsinkin remakkanauru saattaa vaikuttaa jossain kontekstissa vähän vittuilulta ja sitä ei aina huomaa että se sinne livahti kun kaikilla muilla alustoilla se kaksoispiste D on vain leveä hymy.