Voit luoda tilin myös sosiaalisen median tunnuksillasi. Klikkaa alta. :)

Kuva

Haku löysi 3 tulosta

AlexMachine
elo 7, 2013, 09.57
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Sykemittari harjoitteluvälineenä
Vastaukset: 88
Luettu: 16796

Sykemittari harjoitteluvälineenä

Presenter kirjoitti: Olen kyllä vähän miettinyt, että miksi vielä ei ole keksitty sykemittaria, jota voisi käyttää painitreeneissä?
Hankala homma varmasti. Joskus olen antanut varsinaisen mittarin eli kello-osan kehän reunalle. On riittänyt kantama, mutta silti jää vielä ongelmaksi tuo vartalovyö ja lähetin...
Edit: Lähetin palautetta Polarille tästä ongelmasta.
AlexMachine
elo 7, 2013, 08.20
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Sykemittari harjoitteluvälineenä
Vastaukset: 88
Luettu: 16796

Sykemittari harjoitteluvälineenä

Moniko muuten käyttää sykemittaria kamppailutreeneissä?
Ostin jokin aika takaperin Polar FT80 sykemittarin joka käytän kamppaillessa aika usein sekä kahvakuulan kanssa (koska mittarissa on aika hyvä voimaharjoitteluohjelmakin).
Kamppailuun muutamia vinkkejä. Ainakin tämän mittarin sykevyössä on se irroitettava murkula keskellä rintakehää joka mittaa ja lähettää sykkeen itse laitteeseen. Tuohan on kamppailussa saakelin huono paikka joten testasin ja murkula mittaa oikein mainioisti kun sen asettaa selkäpuolelle. Ei siis tarvi pelätä kun kun tulee hanskaa rintakehään. Sitten mittari pois ranteesta ja roikkumaan shortsien/verkkarien tms narusta tuonne nivusten seutuville. Mittaa ihan hyvin vaikka matkaa lähettimeen tulee vähän enemmän.
On ollut varsin mielenkiintoista mitata eri tyyppisiä treenejä ja millä tasolla syke menee missäkin vaiheessa, esim sparratessa nyrkkeily tai escrima, loppujumppa, pari harjoittelu, hyppynarulla jne.
Tarkemman analyysin treeneistä olen sitten tehnyt kun olen purkanut tiedot polarin tietokantaan ja verranut niitä sitten tehtyihin treeneihin.
AlexMachine
heinä 14, 2010, 13.12
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Sykemittari harjoitteluvälineenä
Vastaukset: 88
Luettu: 16796

Sykemittari harjoitteluvälineenä

Nyt olisi myös sykemittari hankinnassa.
Lajit Nyrkkeily (mittari shortsien taskussa), Escrima, uinti ja juoksu.
Suunnon mittaria tekisi mieli mutta ne jotka haluan ei ole sykemittari ominaisuutta ( Core-sarja), lisäksi huolestuttavan paljon negatiivista keskustelua netissä tällä hetkellä Suunnon kestävyydestä, paristot ym.
Suunto on silti jollain mallilla mukana vielä harkinnassa. Hyviä suosituksia??
1. vaihtoehtona on Polarin FT 60
http://www.intersport.fi/groups/kuntoil ... 60041.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Onko jollain käyttökokemuksia kys. tuotteesta?
Matkatiedot ym ovat minulle turhia, enemmänkin sykkeet, ym kiinnostavat ja käyttö olisi tosiaan monessa eri lajissa että osaisi liikkua "Tehokkaammin" ja lisätä hapenottokykyä ym ominaisuuksia niin että kaikki harjoittelu tukisi päälajeja nyrkkeilyä ja escrimaa.