Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 3 tulosta

AlexMachine
syys 6, 2019, 20.33
Keskustelualue: Asehuone
Aihe: Apinan Nyrkki
Vastaukset: 67
Luettu: 27994

Apinan Nyrkki

Timpa kirjoitti: syys 6, 2019, 20.11 Kynä on muutoin normaalin näköinen, mutta uritus henkii vaarallisuutta, vaikkei urituksen tarkoitus heti aukea.
Täytyy tunnustaa etten ole koskaan ennättänyt perehtyä TK:n filosofiaan.

Teroitetun kepin heikoin ominaisuus on sen keveys. Videopätkässä ukko junttasi sen nahan läpi, joka kyllä varmasti toimisi.

Kaarilyönneistä muuten käytetään täällä Pirkanmaalla nimitystä "mouhijärveläinen".
80-luvulla hekoteltiin tapausta, kun eräs heppu peittosi kokonaisen seurueen vetelemällä pelkkiä mouhijärveläisiä.
Oman tyylisuunnan opettaja Bill McGrath avaa tässä mielestäni erittäin hyvin asiaa. Sekä ns flow drilliä, alussa, että sen toteutusta.
AlexMachine
syys 6, 2019, 08.47
Keskustelualue: Asehuone
Aihe: Apinan Nyrkki
Vastaukset: 67
Luettu: 27994

Apinan Nyrkki

Minulla on aina mukana taktinen kynä. Tarkoituksella valittu "ei niin taktisen näköinen" eikä mikään Smith&Wesson ym merkillä myytävä.
Kysyin tutulta poliisilta tuosta ja näytin. Kommentti oli ettei tuossa ole mitään rangaistavaa, kunnes käytetään ja silloin sitten punnitaan mahdollisesti oikeudessa (hätävarjelu jne.)
Ihan loistava kynä muutenkin, kestää taskussa kun muovikuoriset usein vääntyvät, katkeavat ym (käyn rakennustyömailla duunin puolesta ja tuolla on hyvä piirrellä mittakuviin)
untitled.png
untitled2.png
AlexMachine
elo 30, 2019, 12.37
Keskustelualue: Asehuone
Aihe: Apinan Nyrkki
Vastaukset: 67
Luettu: 27994

Apinan Nyrkki

Laivastoaikana noita on solmittu muutama, heittoliinan painoiksi, avaimenperiksi, laivakelloon soittonarun päähän ym. Oliko tuossa testatussa painoa sisällä? Metallikuula sisällä muuttaa efektiä.