Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 3 tulosta

AlexMachine
helmi 1, 2019, 15.32
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Tipaton tammikuu
Vastaukset: 136
Luettu: 10910

Tipaton tammikuu

MikaM kirjoitti: helmi 1, 2019, 15.15 Siis onko tuo GT urakka 35 viikkoa? Sen verran olen denso, että tuo menisi yhdessä illassa ja vajaassa sellasessa.. ;)
On joo. Toinen lasillinen perään niin on vaikeampi erottaa makuja toisesta lasista.
AlexMachine
helmi 1, 2019, 15.00
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Tipaton tammikuu
Vastaukset: 136
Luettu: 10910

Tipaton tammikuu

En viettänyt enkä vietä. Tosin ns humalahakuinen juominen on harvinaista ja noin kerran vuodessa saattaa lipsahtaa vähän pidemmän kaavan kautta.
Viikolla en nauti yhtään mitään, paitsi poikkeustapauksissa kuten firman ilta jossain fine dining paikassa, jolloin se 3-4 lasia viiniä saattaa mennä.
Muuten tavaksi on tullut nauttia siitä että duuniviikko on ohi tehdä hyvää pientä syötävää pe illaksi. Tapas/juustotarjotin yms. Sitten vaimon kanssa puoliksi pullo hyvää punaviiniä niiden kera.
Valmistelemme siis sapuskat ja avaan viinin hengittämään. Kun nuo on tehty, siirretään ne kotiteatterihuoneeseen pöydälle odottamaan. Sitten pe illan eka juotava - yksi gin&tonic molemmille. Tieteen nimissä tietysti ”täydellinen GT”-työnimellä.
7 eri giniä, 5 eri tonic vettä. Joka pe teen yhden, kirjaamme sitten tulokset ylös kunnes kaikki yhdistelmät on testattu.

GTn jälkeen siis sitten syömme ja katsomme jonkun hyvän leffan samalla tai sarjan.
AlexMachine
tammi 8, 2014, 09.47
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Tipaton tammikuu
Vastaukset: 136
Luettu: 10910

Tipaton tammikuu

Nope. En kiusaa itseäni. Jatkan samalla mallilla kuin viime vuodet, eli maltillisesti nauttien hyviä viinejä viikonloppusin. Kulutus minulla ja avolla noin 2 pulloa yhteensä/viikonloppu, eri pari lasia per henkilö pe ja la.
Viikolla sitten pääsääntöisesti kuivin suin. Tosin sentin-kahden siivu hyvää viskiä saattaa joku ilta tulla nautittua.