Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 3 tulosta

Kurowashi
loka 16, 2007, 00.25
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Unihalvaus
Vastaukset: 52
Luettu: 5822

Jännä yhteensattuma muuten mutta oletteko kuulleet että Japanissa tämä unihalvaus tunnettaisiin nimellä kanashibari ? :)
Kurowashi
heinä 18, 2007, 01.44
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Unihalvaus
Vastaukset: 52
Luettu: 5822

Itsellenihän tuli unihalvaus viimeksi noin vuosi sitten. Taisin töistä tultuani katsella teeveetä valot päällä ja nukahtaa sitten jossain vaiheessa. Hyvin pian taisin puoliksi herätä ja näin vain sumean huoneeni ja oven keittiöön, en jaksanut nousta ylös. En kyennyt erottamaan yksityiskohtia huoneestani. Siinä sitten makasin selälläni.

Kuulin keittiöstä ja sängyn alta ääniä, ne saattoi olla teeveen tai kotiin tulevien naapurien. Nämä sitten ehkä sekoittuivat uneeni. Jokatapauksessa äänet olivat epäselviä ja kuulostivat hiipimiseltä ja kuiskailulta, sen tarkemmin niistä ei selvää saanut. Ei siinä voinut kuin tuijottaa keittiön ovea tai sulkea ja avata silmiä jotka tuntuivat tottelevan todella hitaasti, kun yritin liikkua niin tuntui kuin olisi ollut ulkona kehosta, oli se sellaista pulikointia. :badgrin:

Kun yritin nousta ylös tai kääntyä, tuntui että liikuin, mutta keho ei liikkunut. Makasin vain siinä selälläni ja näin kätenikin sumeana mutta sitä en saanut liikutettua. Lopulta sitten pääsin hereille kun yritin jatkuvasti ravistella kehoani liikkeelle. En tiedä miten kauan siinä tilassa meni, mutta pitkältä ajalta se tuntui.

Tuota edeltävä kerta oli joskus 5 vuotta sitten, jolloin se tapahtui myös selällään maatessa. Tosin silloin huone oli pimeä. Sama räpiköimisen tunne oli myös silloin kun yritti liikkua. Silloin kuului myös supisemista ja tunne oli kuin ympärillä olisi ollut kymmenittäin tarkkailijoita. :shock:

Semmosta pikkukivaa :p
Kurowashi
heinä 17, 2007, 22.50
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Unihalvaus
Vastaukset: 52
Luettu: 5822

Unihalvaus

Uniketjua lukiessani pulpahti mieleni syövereistä tämä unihalvaus. Onko kenelläkään kokemuksia unihalvauksesta ? Antakaa runosuonenne sykkiä. :D

Aiheesta lisää esimerkiksi wikipediassa: http://fi.wikipedia.org/wiki/Unihalvaus