Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Sikut
touko 20, 2009, 23.50
Keskustelualue: Arot ja aavikot
Aihe: Stáv / Stav Heimbu (norjalainen laji)
Vastaukset: 25
Luettu: 7231

Stáv

Mika kirjoitti: Sikut, olisi muuten ihan mielenkiintoista avata tuota lipasta vaikka Saunassa. Viitsisitkö aloittaa uuden aiheen? :)
Lippaalla tarkoitinkin juuri sitä, että samassa köntissä on niin monta niin isoa asiaa, ettei riitä kapasiteetti niiden auki vääntämiseen. Mainittujen esoteerismysteerisien vinkkeleiden (joissa on jo ihan tarpeeksi kaikkea noista kulttuurisisällöistä Iigelsonin koko kropan orgasmeihin) lisäksi siihen kietoutuu monta täällä kahlattua kevyttä aihetta (esim. tekniikka vs konsepti, liikesarjan / sparrauksen / ajoituksen merkitys lajin tehokkuudelle jne jne), joten kieltäydyn kunniasta.
Sikut
touko 20, 2009, 19.49
Keskustelualue: Arot ja aavikot
Aihe: Stáv / Stav Heimbu (norjalainen laji)
Vastaukset: 25
Luettu: 7231

Stáv

Mika kirjoitti: Mä olen sitä pitkään miettinyt, minkälaisiin henkilöihin tällaiset esoteeriset, mysteeriset lajit oikein putoavat. Sitä ei vaan oikein pääse selvittämään, kun he putoavat tutkan alapuolelle aika nopeasti sen jälkeen kun huomaavat, etteivät muut keskustelijat olekaan ihan yhtä innostuneita heidän lajistaan kuin he itse ovat.

Eniten silti ihmettelen niitä ihmisiä, jotka tällaisia lajeja perustelevat. Vaatii melkoista pokkaa ja karismaa. Vaan niinhän ne verkostomarkkinointigurutkin taitavat toimia.
Vaikkapa sellasiin henkilöihin, joiden maailmankuva rakentuu muiden kuin yleisesti hyväksyttyjen arvojen ja näkemysten varaan. Hörhöjä on monenlaisia.

Stavin voi nähdä yrityksenä juurruttaa muualta saatua kamppailutaitoa omaan kulttuuriin. Sen toimivuudesta voi olla montaa mieltä, mutta lähtökohta ei ole yhtään sen huonompi kuin koreaa/japania tms. puhuvilla suomalaisilla, jotka yrittävät apinoida vieraan kulttuurin perinteitä lajinsa puitteissa saavuttamatta mitään siitä sisällöstä, mitä niillä omassa kulttuuriympäristössään on.

Tässä raotellaan isoa keskusteluaiheiden Pandoran lipasta.