Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

YJT
loka 19, 2010, 15.55
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Tappamisen psykologia
Vastaukset: 269
Luettu: 44468

Artikkeli - Tappamisen psykologia

Enpä usko että löytyy; välttämättä ikinä. Kyllä se vaan kannattaa opetella riittävästi ainakin tuota kolmatta kotimaista, mikäli haluaa jotain vähän erikoisempaa ei-massakirjallisuutta lukea.

Kieliäkin oppii parhaiten treenamalla. Itse en ollut mikään haka englannissa peruskoulussa, mutta kun vaan rupesi lukemaan kirjoja niin parani sekä kielitaito että arvosanat. Alkuhan tietenkin voi olla vähän takkuista, mutta ei yhtä sanaa niin montaa kertaa tarvitse hakea sanakirjasta, kun se alkaa iskostua päähän.
YJT
huhti 1, 2009, 14.52
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Tappamisen psykologia
Vastaukset: 269
Luettu: 44468

Artikkeli - Tappamisen psykologia

Jahve kirjoitti: Grossmanin molemmat kirjat ovat lukemisen arvoiset mutta toisaalta tuo artikkeli veti kaiken yhteen kirjasta ja oli mielestäni 10 arvoinen.
Olen samaa mieltä; Mjölnirin artikkeli oli varsin hyvä. Tosin Grossmann on kirjoittanut ainakin viisi* kirjaa...

Jos tuo kyseinen juttu kiinnosti, niin ehkäpä uusimmassa Kontrollissa on muitakin kiinnostavia juttuja. Ja myös seuraavissa; en malta olla mainostamatta varsinkaan kun nyt on todella hyvä tarjous voimassa.

*Grossman on kirjoittanut myös kirjan Stop teaching our kids to kill sekä pari sci-fi kirjaa.