Moi! Luo tili ja ota osaa iloiseen keskusteluun. 🙂

Haku löysi 1 tuloksen

YJT
elo 19, 2019, 07.41
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Paras hammastahna ja miksmuka?
Vastaukset: 12
Luettu: 6641

Paras hammastahna ja miksmuka?

Harjana sähkö lienee selkeästi paras. Sellainen, jonka harjat eivät maksa liikaa ja/tai ovat usein tarjouksessa kaupassa, jotta harjaa tulee vaihdettua riittävän usein. Luulen että tämä on paljon tärkeämpää kuin se, minkälainen harja noin muuten on kyseessä.

Hammastahnana sellainen joka maistuu hyvältä ja jota saa normaalista kaupasta. En tiedä, onko tahnan merkillä juurikaan väliä ainakaan jos ei ole mitään erityisvaatimuksia (kuten että käyttää proteeseja tai että käyttäjä on pieni lapsi). Voin olla väärässäkin.

Loppuun hauska tosikertomus: anoppini meni shampoisiin erikoistuneeseen myymälään (siis ei yleisesti kosmetiikkaan tms vaan nimenomaan ihmisten hiusten pesemiseen tarkoitettuihin kemikaliotuotteisiin keskittyneeseen kauppaan jolla oli joku oma shampoomerkkikin käsittääkseni). Halusi omiin hiuksiinsa erityisesti sopivaa shampoota. Myyjä sanoi, että ne ovat kaikki ihan samaa tavaraa, niihin vaan laitetaan eri väriaineet ja hajusteet. Voi olla että anoppini vain heitti legendaa mutta toisaalta uskon että asia ei välttämättä ole niin tekninen kuin mitä mainoksista voisi kuvitella. Sama saattaa päteä myös hammastahnoihin.