Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Lohikäärmepallo
tammi 16, 2013, 11.37
Keskustelualue: Arot ja aavikot
Aihe: Efo
Vastaukset: 412
Luettu: 118638

Efo

Dillmanin oppeja on itsellekin kierron kautta tullut, mutta en häpeä tunnustaa etten niistä kovin syvällisesti ole perillä. Sellainen käsitys on, että varmimmin toimvat jutut eivät ole niitä etätyrmäyksiä. Itsekin kyllä haen osumia hermopisteisiin, mutta sillä ajatuksella ettei kyse ole mistään taikatempusta, vaan vastaanottavaisista ja haavoittuvista kohdista ihmiskehossa.

Erään opettajan johdolla harjoiteltiin hyökkäyksen väistämistä aavistamalla. Parhaat oppivat tekemään sen silmät sidottuina. Itsekin siinä peräti yhden kerran onnistuin. Väistin potkun, ennen kuin olin tietoisesti edes sitä huomannut. Tappelussa tuskin pääsisin yhtä keskittyneeseen mielentilaan, mutta toisaalta yritän tappeluita muutenkin välttää ja ennaltaehkäistä mieluummin kuin hakea. Tuossa itämaisessa mystiikassa on jotain perää, mutta äkkiä en keksi millä tuollaisia ilmiöitä oikein tutkisi. Voihan olla että meillä olisi jo käytössä mittalaitteet ja menetelmät ilmiöiden tutkimiseen, mutta emme vain osaa esittää oikeita kysymyksiä.
Lohikäärmepallo
tammi 13, 2013, 18.00
Keskustelualue: Arot ja aavikot
Aihe: Efo
Vastaukset: 412
Luettu: 118638

Efo

Ei vakuuttanut. Olisi hauska nähdä miten hyvin tuo maadoitus toimii etäisyydeltä, josta olisi edes mahdollista osua. Mutta antaa kaikkien kukkien kukkia, varmasti löytyy niitäkin ihmisiä, joiden tarpeisiin efo sopii.