Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

M M A
syys 24, 2007, 23.35
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Kovaa sparria
Vastaukset: 73
Luettu: 11510

Niin no kyllä minua ainakin sattuu ihan tarpeeksi vaikka hanskoja ym. Käytämmekin :). Ja mattolyöminenkin sattuu ihan kivasti kypärästä ja paksuista hanskoista huolimatta, vaikkei lyönteihin voimaa saakaan kuten pystyssä. Suojien kanssa välttyy yleensä pahemmilta vammoilta, mutta eivät ne mielestäni kivulta suojaa liian hyvin :).
M M A
syys 23, 2007, 23.55
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Kovaa sparria
Vastaukset: 73
Luettu: 11510

Tästä ketjusta tulikin mieleeni, kuinka kerran parivuotta sitten todistin "nyrkkeily"-ottelua kaverin takapihalla. Suojuksina muistaakseni 12oz nyrkkeilyhansikkaat, kypärät, hammassuojat sekä mukava nousuhumala. Toinen kaveri noin 105kg ja 190 pitkä, ei kamppailulajikokemusta. (jossei lasketa satunnaisia baarikähinöitä :). ). Toinen noin 180cm ja 80kg. Harrastanut joskus vähän kavereitten kanssa sparrailua, mutta ei lajeja. Sääntöinä oli 3 yhden minuutin erää ja täysi kontakti pelkin lyönnein. No molempia jännitti ensin aivan pirusti ja piti arpoa kauan aikaa, että otellako vai ei. Sitten lopulta rohkenivat aloittaa 8). 1. Erä: Alussa isompi rynni hyvin agressiivisesti päälle lyöden pelkkää takakäden heijari-vasaralyönti välimuotoa nopeaan tahtiin kaverin päätä kohti. Pari lyöntiä sitten osui ja pienempi kellahti hanurilleen. No, sitten nousi ylös ja tuulimyllyä molemmat hetken aikaa tarjoilivat, kunnes isompi kellahti pyllylleen! Taas ylös, molemmilla alkoi jo kunto loppua mutta pari heijaria vielä lyötiin ohi ja erä päättyi. 2. Erä: muutama silmätkiinni heijari puolin ja toisin noin 10 sekuntia ja sitten isommalla loppui kunto aivan täysin ja hän luovutti. Nousi kuulemma oksennus suuhun ja kaikkea 8).