Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

kalsa
loka 24, 2006, 17.33
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Diabetes
Vastaukset: 59
Luettu: 8774

Ensimmäinen viestini, mutta tähän nyt on pakko hieman kertoa omia kokemuksia. Olen sairastanut 1-tyypin diabetesta noin 10 vuotta jonka aikana olen kokeillut lähes kaikkea (mm. vaeltaminen ja intissäkin tuli käytyä leikkimässä aseillla). Ja tietysti hojoilua on tullut harrasteltua useampi vuosi, myös ennen sairastumista.

En kyllä saa päähäni milloinka tämä sairaus olisi juuri mitään esteitä asettanut millekään harrastukselle, kunhan kuuntelee omaa kroppaansa ja tuntee sairautensa. (Ainoastaan ärtymystä aiheuttaa ilmailuhallinnon kielteinen kanta laskuvarjohypyn soveltuvuudesta diabeetikoille joka on käsittämätöntä).

Kyllä jokainen diabeetikko tuntee koska verensokerit laskevat alas ja tarvitsee hiilaria, eikä insuliinishokki tule hetkessä kohtauksena. Tuskin te kovin monen tunnin lenkillä käytte, mutta sinne voi ottaa vaikka suklaapatukan taskuun mukaan jos pelottaa. Kioskeja ja kauppojakin täällä on jokaisessa nurkassa.

Suosittele siis sitä harrastusta mistä hän itse pitää. Ei sen pidä antaa hallita elämää sekä sulkea mahdollisuuksia pois.